Hotell i Moneglia i Cinque Terre

B&B Castello Monleone

Dobbeltrom Fresia Dobbeltrom Lilium Dobbeltrom Iris
 
B&B Castello Monleone er ikke tilgjengelig for øyeblikket
B&B Castello Monleone er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Moneglia her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Er du tiltrukket av historisk vingesus og panorama utsikt over havet, så er B & B Castello Monleone noe for deg. Den imponerende borg fra 1800-tallet, som er en del av en festning kan dateres tilbake til 1173, har sin egen park med eksotiske vekster og en god sti som fører deg (ca. 150 m) ned til stranden, jernbanestasjonen og sentrum Moneglia.

Frokost serveres porsjon-anrettet enten innendørs i den koselige frokostsalen eller ute i parken med utsikt over havet. Det er gratis parkering på stedet, som kan være en fordel i dette området, der plassen er begrenset og kostbar - og når man ankommer stedet, har man plasseringen midt i byen med gode togforbindelser, og faktisk trenger man ikke bilen under oppholdet.

Les mer om B&B Castello Monleone

Dobbeltrom Fresia med havutsikt
- Rommet er elegant og romslig beliggende i 2. etasje med freskomalet tak og utsikt over Moneglia og havet. Rommet har privat bad med toalett, hårføner og dusj. Rommet har ingen aircondition - angivelig holder borgens meter tykke vegger rommene kjølige - selv i sommermånedene. Ekstra oppredning er mulig her.
Dobbeltrom Lilium med havutsikt
- Rommet er elegant og romslig beliggende i første etasje med freskomalet tak og utsikt over Moneglia og havet. Rommet har privat bad med toalett, hårføner og dusj. Rommet har ingen aircondition - angivelig holder meter tykke vegger av borgen rommet kjølig - selv i sommermånedene. Ekstra oppredning er mulig her.
Dobbeltrom Iris uten havutsikt
- Flott rom med tregulv beliggende i første etasje. Rommet har et lesehjørne i karnappen og privat bad med toalett, hårføner og dusj. Rommene har ingen air condition - angivelig holder meter tykke vegger av borgen rommet kjølig - selv i sommermånedene. Ekstra oppredning er mulig her.
Dobbeltrom Tulipano med havutsikt
- Et litt mindre rom i andre etasje med flott tregulv og havutsikt. Rommet har privat bad (PÅ GANGEN) med toalett, hårføner og dusj. Rommet har ingen aircondition - angivelig holder meter tykke vegger av borgen rommet kjølig - selv i sommermånedene. Ekstra oppredning er ikke mulig her.

BEMERK: For opphold på min. 7 dager, får gjestene fri tilgang til felleskjøkken. Gjester som bor færre enn 7 dager, har naturligvis tilgang til et kjøleskap for oppbevaring av frukt og drikke.

Sjul teksten
 
 
search map