Feriebolig i Moneglia i Cinque Terre

Appartamenti Giada

Giada hovedbygning Utsikt over torget fra hovedbygningen Casa dei Pescatori
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Appartamenti Giada ligger i sentrum av den hyggelige byen Moneglia, som ligger ca. en 15 minutters kjøretur unna Sestri Levante, og ca. 15-30 minutter unna med tog fra de berømte byene i CInque Terre - Monterosso, Vernazza, Corniglia, Manarola og Riomaggiore

Leiligheter i sentrum og tett ved stranden

I alt er det ca. 20 leiligheter, som alle ligger i forskjellige bygninger i det historiske sentrum. De fleste ligger i hovedbygningen ved torget, som også har heis og hvor man kan henvende seg ved ankomst. Det er kun få meter til den fine stranden, og alle leilighetene har sin private parkeringsplass.

Les mer om Appartamenti Giada

Leiligheter spredt rundt i byen

I sentrum av Moneglia, som er i seg selv en liten by, er det mange gode restauranter og flere shoppingsmuligheter, bla. et mindre supermarked i den hyggelige hovedgaten, som også er en gågate. Vil man gjøre større innkjøp anbefales det å stoppe på det store supermarkedet i Sestri Levante, som ligger nær bydelen Riva Trigoso, like før man kommer til tunnelen mot Moneglia, og hvor man også finner områdets beste strand.

Sympatiske verter

Leilighetene eies av den sympatiske Signor Franco, som står for den daglige driften, og han har en fantastisk medhjelper Signora Rita. Hun er nokså beskjeden, og har tålmodigheten til en engel også er hun utrolig hjelpsom. Både Franco og Rita vet stort sett alt om området.....og hvis man er på jakt etter sen særlig god restaurant gir Franco gjerne gode råd.

Hovedbygning med resepsjon og heis

Innsjekking skjer i resepsjonen i hovedbygningen på byens lille torg, hvor Franco eller Rita tar dere imot, og viser dere leiligheten. Leilighetene blir løpende renovert, og er alle i en god stand, men er veldig forskjellig innredet. Ekstra soveplasser kan være; sovesofa, køyeseng og campingseng.

Hyggelige leiligheter

Alle leilighetene har satelitt-TV, safe, vaskemaskin og reservert parkeringsplass. Noen av leilighetene har havsutsikt, mens andre vender mot byen og de grønne fjellene. Det finnes leiligheter med privat balkong eller terrasse, men samtlige leiligheter i hovedbygningen har adgang til en felles terrasse. De fleste leiligheter har aircondition, men ikke alle. Nesten alle leilighetene har trådløst nett, bortsett fra Lo Scrigno, men det er alltid mulig å få internett i resepsjonsomårdet (juli 2014).

Les om leilighetene på Appartamenti Giada

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map