Feriebolig i Manarola i Cinque Terre

Terrazza Mediterraneo 1

 
Terrazza Mediterraneo 1 er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Terrazza Mediterraneo 1 er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Manarola her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Bo i denne stilrene og romantiske ferieleiligheten for to midt i Cinque Terre. Nyrenoverte Terrazza Mediterraneo holder en høy standard, og er preget av moderne dekor med en imponerende terrasse med utsikt over Manarola, Middelhavet og de frodige fjellskråningene.

La feriedagene begynne

Lag mat på det velutstyrte kjøkkenet eller besøk Manarolas sjarmerende restauranter som ligger innen kort gangavstand fra leiligheten. Her bor dere nemlig sentralt i forhold til alt den trivelige fiskelandsbyen har å by på, som butikker, spisesteder, fergemuligheter, havn, offentlig parkeringsplass og togstasjon. Vandre langs den panoramiske promenaden bak leiligheten ogt besøk den gode fiskerestauranten rett borte i gaten for å få smakt ordentlig ligurisk sjømat.


Ettromsleilighet med balkong og havutsikt til 2 personer
- Leiligheten består av et stort oppholdsrom med dobbeltseng og en velutstyrt kjøkkenkrok (kokeplater, ovn, oppvaskmaskin, kjøleskap/frys) og et mosaikkprydet bad med toalett og dusj, samt en terrasse med panorama-utsikt. Ellers er leiligheten utstyrt med aircondition, Wi-Fi, iPod-dockstasjon, LCD-tv med satelittkanaler og vaskemaskin.

Bestill deres romantiske balkongleilighet

Slapp av sammen på den flotte balkongen på kveldstid, og benytt dere av de berømte turstiene langs Cinque Terre-kysten om dagen. Mulighetene for en uforglemmelig ferie er mange med et opphold i Terrazza Mediterraneo 1. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her.

 
 
search map