Feriebolig i Manarola i Cinque Terre

Terrazza del Capitano

 
Terrazza del Capitano er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Terrazza del Capitano er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Manarola her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Terrazza del Capitano har både hjerterom, husrom og pusterom. Det er en nyrenovert toromsleilighet med en nydelig terrasse med utsikt over Middelhavet, vinskråningerne og Manarolas umiskjennelig pastellfargede hus som klamrer seg til fjellsidene.

Den perfekte beliggenehten

Leiligheten ligger noen få meter fra kirkeplassen i en rolig gate ovenfor Manarolas hovedgate, så det er lett å komme hit med bil, selv om vi alltid anbefaler offentlig transport (tog). Eieren har en enkelt parkeringsplass tilgjengelig (mot tillegg), men den kan bli opptatt av andre leiligheter. Hvis den er ledig på tidspunktet for bestillingen, garanterer de for plassen.

Les mer om Terrazza del Capitano

Toroms-, treroms- eller fireromsleilighet med terrasse og havutsikt

- Dette er en nyrenovert toromsleilighet på tredje etasje med kjøkken (med kjøleskap og to kokeplater) til maksimalt seks personer med mulighet for å utvide med inntil to ekstra rom, så her totalt kan bo ti personer. I tillegg til kjøkkenet består leiligheten av et stort og romslig soverom med dobbeltseng og dobbel sovesofa og et soverom med dobbeltseng, som begge har tilgang til den møblerte terrassen med havutsikt, hvor det er plass for alle å spise i godt vær - alternativt er det et bord til 4/6 personer i det store soverommet. I tillegg har leiligheten en liten balkong (i kjøkkenet), safe, TV, aircondition og to bad med toalett og dusj.

I andre etasje, er det to separate rom med egen inngang, et lite fellesrom med kjøleskap / vannkoker, to bad med toalett og dusj. Disse to rommene har utsikt over Manarola vinkledde åssider, men ikke terrasse (men det finnes den store terrassen i etasjen over). Dersom man velger løsningen på ti personer, har man dermed fire bad tilgjengelig og fire soverom, alle med aircondition.

Ligger i nærheten av god fiskerestaurant

Leiligheten ligger sentralt og det er kun få minutters gange til butikker, restauranter, fergeleie (hvor man kan ta båt til de andre byene i Cinque Terre), togstasjonen og offentlig parkeringsplass. Det ligger også en veldig god sjømatrestaurant ved siden av leiligheten.

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Terrazza del Capitano

Les personlige anmeldelser av Terrazza del Capitano som ligger i Cinque Terre. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Terrazza del Capitano. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 2 anmeldelser fra Terrazza del Capitano

Meget tilfreds

Vi var 5 damer som skulle på vandretur i Cinque Terre. Fant denne leiligheten på hjemmesiden til in-Italia. Og den var perfekt for oss. 2 av oss delte rom, ellers fikk vi hvert vårt rom. Det som var et ekstra pluss var at det var 4 bad, slik at vi alle kunne dusje når vi kom tilbake fra turene våre.
Leiligheten hadde en terrasse med vakker utsikt både til havet, byen og druemarkene. Vi hadde alltid frokosten her. Og det var en vakker solnedgang der, og da hadde vi et godt glass med vin. Den var nok møblert. Vi handlet maten på COOP. Ferskt brød hver dag, god skinke og ost.
Vi vandret mellom alle 5 byene, mange steder var terrenget bratt og smalt. Så har man høydeskrekk skal man tenke seg om. Men det er en fantastisk opplevelse å vandre her og kan absolutt anbefales. Vi var der en uke, og så var vi en dag i Pisa på hjemturen for å få med oss det. God tur.

Les mer

Bedømmelse av Terrazza del Capitano

Les mer

Tine og veninder fra Florø i Norge boede på Terrazza del Capitano i Manarola fra d. 12. til d. 16. september 2011.

Det var 9 glade og fornøyde jenter som landet i Norge etter 5 vdeilige dager i Italia.
Alt har vært supert:
Flott stor rein leilighet, nydelig veir, fantastisk mat og drikke og flotte gåturer i fjellet fra by til by.
Vi vil bare ned igjen!!!!!

Les mer

Bedømmelse av Terrazza del Capitano

Les mer
 
search map