Feriebolig i Manarola i Cinque Terre

Terrazza Casa del Duomo

 
Terrazza Casa del Duomo er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Terrazza Casa del Duomo er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Manarola her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Bo i en pen og romslig leilighet ved kirkeplassen Piazza della Chiesa di San Lorenzo - lett tilbaketrukket oppe ved inngangen til byen, men fortsatt med kort avstand til butikkene, spisestedene, havnen og togstasjonen.

Tre soler takket være romslig terrasse

Leiligheten er litt spartansk og beskjedent innredet, men med en så god beliggenhet, flott og romslig terrasse og makeløs utsikt fortjener likevel leiligheten sine tre soler.

Treromsleilighet med to balkonger & terrasse (m/ havutsikt) til 4/6 personer

- Leiligheten er fordelt på to etasjer (henholdsvis tredje og fjerde) i et historisk bygg ved kirkeplassen (u/ heis). Sett pris på kirkeklokkenes klang herfra, og sett enda større pris på at de slutter å ringe mellom kl. 22:00 og 07:00. Leiligheten består av to soverom med dobbeltseng og egne balkonger, samt et bad med dusj og toalett i den nederste etasjen, mens den øverste består av en stue med kjøkkenkrok (kjøleskap, ovn, mikrobølgeovn, m.m) og utgang til en flott, møblert terrasse med havutsikt (kun utsyn til havet i øverste etasje). Stuen har mulighet for to ekstra oppredninger på den doble sovesofaen. Ellers er leiligheten utstyrt med LCD-tv med satelittkanaler, vaskemaskin, aircondition og Wi-Fi.

Bestill deres terrasseleilighet i Manarola

Nyt late og solrike feriedager på den romslige terrassen med en flaske lokalprodusert vin, fersk frukt og Middelhavet i bakgrunnen. Få et behagelig utgangspunkt for deres utflukter i Manarola og ellers i Cinque Terre. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her.

Les mer om Terrazza Casa del Duomo

Sjul teksten
 
 
search map