Feriebolig i Manarola i Cinque Terre

Terrazza Al Ponte Vecchio

 
Terrazza Al Ponte Vecchio er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Terrazza Al Ponte Vecchio er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Manarola her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Kom dere opp i høyden i en av de flotteste leilighetene i Manarola. Slapp av i nyrenoverte omgivelser, preget av nordisk design med italienske detaljer og møbler av høy kvalitet. Få det meste ut av ferien med både butikker, restauranter, fergemuligheter, havn, togstasjon og offentlig parkeringsplass innen 5-10 minutters gange. Eventuelt kan dere bestille garasjeplass med leiligheten dersom dere tenker å leie bil.

Fireromsleilighet med 4/6 soveplasser (m/ balkong & takterrasse)
- Leiligheten er omtrent 100 m² stor og ligger i femte etasje (u/ heis) i et historisk bygg bak kirken i den høytliggende delen av byen. Den består av tre soverom (et med dobbeltseng og to med to enkeltsenger som kan settes sammen til en dobbeltseng), to bad (et med dusj og et med badekar), et kjøkken (kjøleskap, fire gassblusser, mikrobølgeovn) med spiseplass, samt en stue med sofa og utgang til balkong. Ellers er leiligheten utstyrt med satelitt-tv, aircondition, Wi-Fi, oppvaskmaskin og vaskemaskin og en utendørs trapp som fører opp til den møblerte takterrassen med utsikt over Cinque Terres bakkelandskap.

NB: ankomst til leiligheten på søndager er kun mulig fra 1.april til 1.oktober, og da kun i tidsrommet kl.14:00-18:00.

Bestill deres terrasseleilighet i Cinque Terre

Gled dere til å kunne nyte fiskelandsbyen Manarola og det omkringliggende landskapet fra den herlige takterrassen. Slapp av i en romslig og behagelig ferieleilighet med moderne komfort og personlig sjarm. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her.

 
 
search map