Hotell i Manarola i Cinque Terre

Hotel Il Saraceno

Landsbyen Volastra som hotellet ligger i Resepsjon Frokostsal Frokostbuffet
 
Hotel Il Saraceno er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Hotel Il Saraceno er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Manarola her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Hotel Il Saraceno er perfekt for de som ankommer til Le Cinque Terre med bil og ikke ønsker å bo midt i en av de fem, til tider veldig overfylte, byene. Her er nemlig gratis parkering til alle feriegjestene, hage og felles solterrasse, og luften kan også være litt mer forfriskende enn den er rett ved vannet (hotellet ligger 300 m.o.h).

Hotellet ligger strategisk godt til for utflukter til Le Cinque Terre National Park med bare 2 ½ km ned til Manarola. Bussen går ca. en gang i timen. Ellers kan du svinge innom det lille lokalsamfunnet Volastra med 110 innbyggere, ligger bare 200 meter unna. Her finner du en liten matbutikk og restaurant Gli Ulivi .

Les mer om Hotel Il Saraceno

Når man kommer innenfor finner man en resepsjon og en bar med is og forfriskninger. Her kan man hvile benene på sofaen ved peisen. Ellers er der frokostsalen, hvor frokosten serveres som buffet.

De syv dobbeltrommene har alle fått navn fra området (oppkalt etter Le Cinque Terre byene Monterosso, Vernazza, Corniglia, Manarola og Riomaggiore og de to nærliggende landsbyer Volastra og Groppo) og er plassert i første og andre etasje. De er romslige og har et skrivebord, satellitt-TV, telefon, safe og stort bad med toalett, hårføner og dusj. Det er ingen havutsikt, til tross for sin nærhet til havet. Tre av rommene kan innkvartere en ekstra oppredning og et av rommene har plass til to ekstra oppredninger.

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Hotel Il Saraceno

Les personlige anmeldelser av Hotel Il Saraceno som ligger i Cinque Terre. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Hotel Il Saraceno. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 22 anmeldelser fra Hotel Il Saraceno

Flott utgangspunkt for aktiv ferie

Vi bodde seks dager på samme hotell. Hotelket ligger perfekt til for turer da du allerede ligger noen hundre meter over havet. Husvertinna var veldig gjestfri og ga gode turtips. Rommene var rene og tilsvarte de tre stjernene. Frokosten var god uten å være ekstravagant. Vi brukte mye av tiden på å gå stiene i området kombinert med noe strandliv. En dag i Pisa ble det også. Vi hadde leiebil, noe som ga mer fleksibilitet opp mot restauranter på kveldstid. Ellers er tog sikkert billigere. Det er en del bomstasjoner i området langs motorveiene. En av de fineste turene var fra Corniglia til Volastra på sti i tiden rundt solnedgang.

Les mer

Nydelig opphold på Hotel Il Saraceno

Vi hadde to herlige dager på Hotel Il Saraceno.
Verten Antonella er svært imøtekommende og serviceorientert - god frokost - og veldig pent og rent på hotellet/rommet.
Det anbefales å gå til/fra de nærliggende kystbyene - det er utrolig vakkert! Antonella gir seg god tid til å forklare de ulike mulighetene for fotturer i området.
Vi var glade for å bo litt bort fra de fem kystbyene, som er veldig turistrike. I Volastra fornemmer du også byens lokale atmosfære, som vi setter pris på.
Stedet kan klart anbefales.

Les mer

Velkommende, hyggelig og rimelig familiehotell

Et lite og privateid hotell der eieren legger ned mye tid og energi på at gjestene skal trives og få ut så mye som mulig av sitt opphold i området. Enkle, men rene og funksjonelle rom. God beliggenhet nær bussen til Manarola og turstiene. Her bor man rolig et stykke fra de trange og ikke så bilvennlige byene. Perfekt for deg som kjører til området.

Les mer

Super koselig hotell og hjelpsomme verter

Vi fikk best mulig behandling og service.
Nydelig hotell, hvor alt er i orden.
Byen Volastra er deilig stille og ikke så turist fylt som Cinque Terre byene.
Det er to restauranter i byen, som begge er gode.

Les mer

Rolig og fint overnattingssted

Vi kan anbefale dette hotellet, som ligger i byen Volastra, på det varmeste. Det er et perfekt utgangspunkt for alle turstier. Utenfor hotellet er det en bussholdeplass der du kan ta bussen til nabobyen Manarola. Servicen er utmerket, Antonela var veldig hjelpsom og imøtekommende! Vi ble servert en fin frokost! Romslig rom og bad som ble rengjort hver dag!
To koselige restauranter i byen!

Les mer

Ideelt utgangspunkt for besøk i Cinque Terre

Antonella vet ikke hva godt hun kan gjøre for sine gjester. Vi hadde noen fantastiske dager og fikk også den store muligheten å delta i Volastras ansjos-feiring, noe som også var takket være Antonellas service til sine gjester. Hotellet plassering gjør at det er lett å komme dit med bil, parkeringsforhold er optimale, og det er bussforbindelse til Manarola frem til kl. 22:20. Ønsker man å bruke "bevegelsesapparatet" er det en ok tursti både til Manarola og Corneglia. Kan anbefale hotellet til andre på det varmeste.

Les mer
 
search map