Feriebolig i Manarola i Cinque Terre

Balcone Sole & Mare

 
Balcone Sole & Mare er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Balcone Sole & Mare er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Manarola her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Utsiktene over byen og Middelhavet er virkelig noe for seg selv i denne romslige ferieleiligheten. Her får dere plass til hele familien med fire soveplasser, og kan kokkelere frem lekre retter på det nye kjøkkenet.

Treromsleilighet m/ balkong & havutsikt til 2/4 personer
- Denne romslige treromsleiligheten ligger i fjerde etasje (u/ heis) i et historisk bygg, og består av et nytt og moderne kjøkken (fire gassblusser, ovn, kjøleskap) med utgang til en lang balkong med havutsikt, en møblert stue med LCD-tv (italienske kanaler), vaskemaskin, to soverom med dobbeltseng og havutsikt samt et bad med toalett og dusj. Ingen dør mellom kjøkken og stue. Gjester er velkomne til å medbringe egne barnesenger til de minste.
NB: Ankomst til leiligheten om søndagen er kun mulig fra 1. april til 1. oktober, og da kun i tidsrommet kl.14:00-18:00.

Les mer om Balcone Sole & Mare

Bestill deres balkong-leilighet i Cinque Terre

Bo sentralt, men samtidig høyt nok til å kunne nyte en storslått utsikt fra den langstrakte balkongen. Utforsk Manarola og resten av Cinque Terre, og returner til denne romslige leiligheten oppe i høyden. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her.

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Balcone Sole & Mare

Les personlige anmeldelser av Balcone Sole & Mare som ligger i Cinque Terre. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Balcone Sole & Mare. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 9 anmeldelser fra Balcone Sole & Mare

Utsikten er helt enestående!

Alt har vært i orden både før og under oppholdet i leiligheten.
Da vi ankom, ble vi fulgt opp til leiligheten, som var veldig hyggelig. Det var det vi trengte, leiligheten var ren og god plass for oss tre (men også rikelig med plass til 4). Det er ingen aircondition, men siden leiligheten ligger, der den ligger, hadde vi balkong dør og vinduer åpne og skodder for hele dagen, som gav en deilig temperatur i leiligheten, og vi sov med vinduene åpne.
Balkongen er veldig smal, men vi fikk plassert den lille kafébordet utenfor døråpningen og kunne få 3 bedre stoler fra leiligheten rundt, slik at vi alle kunne nyte utsikten med et glass vin på bordet. Med stolene plassert på en rekke, kan godt fire sitte på balkongen. Hvis jeg skulle gi forslag til forbedring, vil det være bedre stoler på balkongen.
Utsikten var helt fantastisk. Sitt på balkongen og lytt til havet, byen som våkner, se de skiftende fargene i havet og fjellene, nyte den vakre solnedgangen, det var rett og slett fantastisk.

Les mer

Bedømmelse av Balcone Sole & Mare

Les mer

Fantastisk utsikt, romslig og hyggelig leilighet!

Vi ble overveldet av utsikten og den herlige balkongen ut mot Manarola og havet! Fin leilighet med to separate soverom, et kjøkkenallrom med bra kjøkkenutstyr, gass og til og med oppvaskmaskin.
Til tross for mange trappetrinn for å komme seg fra butikken i Manarola til leiligheten savnet etter air-condition er vi likevel superfornøyde!

Les mer

Bedømmelse av Balcone Sole & Mare

Les mer

Bedømmelse av Balcone Sole & Mare

Les mer

Bedømmelse av Balcone Sole & Mare

Les mer
 
search map