Feriebolig i Manarola i Cinque Terre

Balcone Sciacchetrà

 
Balcone Sciacchetrà er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Balcone Sciacchetrà er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Manarola her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Balcone Sciacchetrà er oppkalt etter den sjeldne vinen som dyrkes på de dramatiske fjellskråningene i Cinque Terre, og ligger sentralt i den høytliggende delen av Manarola med havutsikt. Den er nyrenovert og har fått nye møbler både inne og ute på balkongen, som for øvrig imponerer med en slående utsikt over byen og den majestetiske kystlinjen. Besøk den sjarmerende sjømatsrestauranten Ristorante Billy ved siden av leiligheten, eller begi dere nedover trappene mot hovedgaten for å finne et større utvalg av spisesteder og butikker, for ikke å glemme havnen og fergemuligheter.

Ettromsleilighet med balkong og havutsikt til 2/4 personer
- Denne store og nyrenoverte ettromsleiligheten er omtrent 50 m² stor og ligger i fjerde etasje (m/ heis - en sjelden luksus i Manarola). Den består av et oppholdsrom med satelitt-tv, dobbeltseng i egen soveavdeling, dobbel sovesofa, velutstyrt kjøkkenkrok (fire gassblusser, elektrisk ovn, kjøleskap/frys, vinglass) og spisebord, et nyrenovert bad med toalett og dusj, samt en møblert balkong med utsikt over havet, Manarola og de omliggende vinmarkene. Gjester er velkomne til å medbringe egen barneseng til de minste.

NB: ankomst til leiligheten på søndager er kun mulig fra 1. april til 1. oktober, og da kun i tidsrommet 14:00-18:00.

Les mer om Balcone Sciacchetrà

Bestill deres balkongleilighet i Manarola

Se frem til deilige dager i Cinque Terre med en sentral og nyrenovert base midt i Manarola. Senk skuldrene på balkongen og beundre utsikten over denne vakre pletten i Nord-Italia. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her.

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Balcone Sciacchetrà

Les personlige anmeldelser av Balcone Sciacchetrà som ligger i Cinque Terre. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Balcone Sciacchetrà. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Bedømmelse av Balcone Sciacchetrà

Les mer

Eli og kai fra Norge boede på Balcone Sciacchetrà i Manarola fra d. 2. til d. 9. juli 2011.

Vi var i Maranola fra 2/7 til 9/7 i 2011, og bodde i Balcone Sciacchetrà, en flott leilighet som er veldig moderne og velutstyrt. Utsikten er fantastisk, mottagelsen veldig hyggelig, og det stod en flakse vin til oss da vi ankom.

Les mer

Bedømmelse av Balcone Sciacchetrà

Les mer

Bedømmelse av Balcone Sciacchetrà

Les mer

Bedømmelse av Balcone Sciacchetrà

Les mer
 
search map