Feriebolig i Manarola i Cinque Terre

Balcone Mediterraneo 2

 
Balcone Mediterraneo 2 er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Balcone Mediterraneo 2 er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Manarola her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Leiligheten ligger sentralt til i fiskelandsbyen, og den nyrenoverte innredningen er preget av eierens forkjærlighet for moderne design. Dekoren er inspirert av havet som kan sees fra den møblerte balkongen, som også kan friste med utsikter over Manarolas fargeglade fasader og de vinkledde fjellsidene langs kysten.

Nyt feriedagene i en elegant leilighet

Leilighetens høye standard og velutstyrte kjøkken gjør den ideell for både korte og lange opphold, da dere kan tilberede egen mat på kjøkkenet på kvelder dere ikke ønsker å spise ute. Når det er sagt er det mange gode restauranter med gangavstand til leiligheten, så her kan dere velge og vrake. Den sentrale beliggenheten gjør også at dere bor kun 5-10 minutter unna alt fra butikker og spisesteder til fergemuligheter, havn og togstasjon. La romantikken blomstre med en gåtur i den panoramiske gågaten bak leiligheten etter en god middag.

Treromsleilighet med balkong og havutsikt til 2/6 personer
- Leiligheten ligger i en smal gate, og selv om inngangen er under gateplan virker det som den ligger høyere sett fra balkongen på grunn av det skrånende terrenget. Entréen er pent opplyst og vitner allerede her om den smakfulle innredningen som preger leiligheten. Den består av to soverom med dobbeltseng, der det ene rommet har eget romslig, mosaikkprydet bad med toalett og dusj, en stor stue med åpen kjøkkenløsning (velutstyrt med fire kokeplater, ovn, oppvaskmaskin og kjøleskap/frys), komfortabel skinnsofa (fungerer som dobbel sovesofa) og spisebord med tilhørende stoler, samt enda et bad med mosaikkutsmykning, toalett og dusj. Leiligheten har også en avlang balkong med stoler og flott utsikt. Ellers er Balcone Mediterraneo 2 utstyrt med aircondition, Wi-Fi, iPod-dockstasjon, LCD-tv med satelittkanaler og vaskemaskin.

NB: ankomst til leilighetene i Manarola på søndager er kun mulig i perioden 1. april til 1. oktober, og da kun i tidsrommet kl.14:00 til 18:00.

Les mer om Balcone Mediterraneo 2

Bestill deres perle av en ferieleilighet

Slapp av i behagelige og moderne omgivelser etter begivenhetsrike dager langs Cinque Terres berømte turstier. Senk skuldrene med en flaske lokalprodusert vin i solnedgangen på balkongen. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her.

Sjul teksten
 
 
search map