Feriebolig i Manarola i Cinque Terre

Balcone Maestrale 1

 
Balcone Maestrale 1 er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Balcone Maestrale 1 er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Manarola her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Velg et opphold i Balcone Maestrale 1 og få en super beliggenhet med korte gangavstander til havnen, fergemulighetene, butikkene, restaurantene, den offentlige parkeringsplassen og togstasjonen. Benytt dere av de berømte turstiene som forbinder Manarola med de fire andre fiskelandsbyen i Cinque Terre, og utforsk Italias vakreste kystlinje. Dypp dere i den avkjølende Middelhavet når solen står på det høyeste, og smak på den lokale Sciacchetrà-vinen sammen med ferske fiske- og skalldyrsretter på en av byens innbydende restauranter.

NB: ankomst til leiligheten på søndager er kun mulig fra 1. april til 1. oktober, og da kun i tidsrommet kl.14:00-18:00.

Les mer om Balcone Maestrale 1

Bestill deres balkongleilighet ved havet

Slapp av midt i fiskelandsbyen Manarola og nyt den praktfulle havutsikten fra egen balkong med et opphold i Balcone Maestrale 1. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her.

Leiligheten på Balcone Maestrale 1

Toromsleilighet med 2/3 soveplasser (med balkong og havutsikt)

Denne toromsleiligheten har inngang i første etasje, men man må opp en innvendig trapp da leiligheten ligger i andre etasje. Leiligheten består av en stue med enkeltsovesofa og kjøkkenkrok (fire gassblusser, vannkoker, kjøleskap/frys), soverom med dobbeltseng og et bad med toalett og dusj. Ellers er leiligheten utstyt med aircondition, tv og møblert balkong, samt havutsikt fra stuen og balkongen.

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Balcone Maestrale 1

Les personlige anmeldelser av Balcone Maestrale 1 som ligger i Cinque Terre. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Balcone Maestrale 1. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 4 anmeldelser fra Balcone Maestrale 1

Liten, men hyggelig leilighet med en fantastisk utsikt fra den lille balkongen

Vi hadde en fantastisk uke i Manarola. Vi kunne godt hatt bruk for noe solskjerming på balkongen. Manarola er en veldig hyggelig by med atskillige spisesteder. Det er mulig å bade på klippene ved havnen.

Les mer

Fantastisk beliggenhet og utsikt

Fantastisk utsikt fra leilighetens balkong og stuevindu. Funksjonelt lite kjøkken. Sentral beliggenhet nær togstasjonen og tog mellom byene i Cinque terre

Les mer

Cinque Terre - Manarola - Balcone Maestrale 1

Flott beliggenhet, fantastisk utsikt, enkel leilighet, men rent og pent. Vi ble godt tatt imot av utleiefirma, og vist vei til leiligheten, samt gjennomgang. Dette frister til gjentakelse. Generelt: En del anbefalte gangveier var stengt, men vi tok da toget. Helt greit! Vi var kjempeheldige med været. Sol hver dag, noe som gjør helhetsinntrykket enda bedre.

Les mer

Bedømmelse av Balcone Maestrale 1

Les mer
 
search map