Feriebolig i Manarola i Cinque Terre

Balcone Belvedere

Markante middelhavsfarger preger interiøret Nyrenovert kjøkken Soverom med balkong
 
Balcone Belvedere er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Balcone Belvedere er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Manarola her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Balcone Belvedere er en hyggelig liten skjønn leilighet midt i det midterste Manarola. Rett utenfor døren kemper de pastellfargede historiske bygninger om øynenes oppmerksomhet, samt de smale smug byr til stemningsfull italiensk fordypelse.

Nyt utsikten fra leiligheten

Leilighetens navn har sitt oppsprung fra veien den ligger på -Via Belvedere- og dessuten har man den flotteste utsikt (=belvedere på italiensk) fra leilighetens balkong på soverommet. Fra balkongen (med lite bord og to stoler) kan man en lun aften nyte Manarola og resten av Le Cinque Terre-strekningen med et glass vin.

Les mer om Balcone Belvedere

Ny leilighet med alle fasiliteter

Det er snakk om en liten nyrenovert toromsleilighet på gateplan (30 m²) med stue, samt spisebord og tre stoler, tv med italienske kanaler, kjøkkenhjørne med ovn, fire gassblusser, fryser og kjøleskap og enkel sovesofa. Fra stuen går man inn i soverommet med dobbelseng og balkong med utsikt over havet og landskapet. I tillegg finnes et nyrenovert bad med toalett og dusj.

Innenfor 5 - 10 minutters gange har man både butikker, restauranter, ferjeleie, havn, togstasjon og offentlig parkering.

Merk at det ikke er mulig å ankomme leilighetene i Manarola på søndager.

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Balcone Belvedere

Les personlige anmeldelser av Balcone Belvedere som ligger i Cinque Terre. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Balcone Belvedere. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 6 anmeldelser fra Balcone Belvedere

Bedømmelse av Balcone Belvedere

Les mer

Sentral beliggenhet med havutsikt

Enkel beliggenhet med alt vi trengte for to overnattinger. Herlig å sitte på balkongen med et glass vin og titte på solnedgangen. Balkong med nord-vendt beliggenhet gav et par timers herlig sol etter en dag med turgåing langs de trivelige stiene.

Les mer

Bedømmelse av Balcone Belvedere

Les mer

Bedømmelse av Balcone Belvedere

Les mer

Bedømmelse av Balcone Belvedere

Les mer

Oystein og >Marit fra Aagotnes i Norge boede på Balcone Belvedere i Manarola fra d. 18. til d. 31. august 2012.

Vi hadde en fantastisk fin tur til Manarola i perioden 18.08.12 til 31.08.12. Vi fikk meget god hjelp fra in-italia.dk spesielt da vi ble 2 timer forsinket for normal innsjekking første dag og måtte arrangere spesial innsjekking som gikk meget fint. Det viste seg at August måned er felles ferien i Italia og det var enormt lange køer på tog stasjonene, som medførte at vi ikke rakk de togene vi hadde planlagt å reise med, slik at det medførte at vi ble for sen til innsjekkingen til leiligheten, men dette ble ordnet uten problem. Et tips er at det kan lønne seg å kjøpe togbilletter via Internett før avreise slik at man slipper å måtte stå i kø. Man trenger også plassbilletter på togene da vi fikk kun plass i korridorene noe som skapte litt vanskeligheter med plass til ryggsekkene våre. Vi fløy direkte fra Bergen til Nice med Norwegian som gikk meget fint. Taxi fra Nice flyplass til Nice Ville togstasjon gikk og fint, men taxi er dyrt i Frankrike. Taxi er mye billigere i Italia, men man trenger ikke taxi i Manarola som er bil fri. Fra Nice Ville gikk turen til Ventimiglia med fransk tog. Her på denne første stasjonen i Italia må man skifte til Italienske tog og det var kun en person som solgte billetter her og køen gikk langt ut av stasjonen og det tok lang tid å få fatt i billetter. Vi kjøpte her billetter helt frem til Manarola, men vi måtte skifte tog i Genova-Brignole og i Sestri Levante. Hele dagen gikk med til reise selv om de to første togene i Italia var hurtigtog.

Manarola var en fantastisk by hvor det var lett å gå oppover gatene. Trappene gikk vi også, men dette var tyngre da trappetrinnene var gamle og svært høye for hvert trinn. Det var stort sett kun en generell matvarebutikk som var sjarmerende og gammeldags, men som hadde alt vi trengte. Det var mange gode restauranter som alle hadde god mat som for det meste bestod av fisk, sardiner, sjømat (blåskjell, akkar og blekksprut) og fisk og sardiner. Men som regel hadde de en eller to kjøtt retter også, men det meste var fisk og sardiner. Sardiner kom i mange former og fylte sardiner kan anbefales. Restaurantene tok det i tur og orden å ha stengt en kveld i uken.
Vi hadde fått opplyst at vi kunne gå langs kysten til de andre Cinque Terre byene, men bortsett fra kjærlighetsstien med tusenvis av hengelåser til Riomaggiore så var disse veiene stengt da stormen i oktober 2011 hadde medført at disse veiene hadde rast ut. Men man kunne gå over fjellet til Corniglia som hadde en stigning på ca. 800 meter og masse trapper opp og ned igjen, noe som var strabasiøst i varmen. Vi hadde det varmt ca. 35 grader og sol hele tiden. Det var fint å bade i Manarola, men det var ingen sandstrand der, og det var varmt i havet. Vi tok turistbåten som gikk mellom de 6 Cinque Terre byene eller rettere sagt 5 byer pluss Portovenere med de 2 øyene utforbi. Den eneste sandstranden fandt vi i Monterosso hvor vi leigde solsenger med solparasoller og hvor det var fantastisk fint å bade. Vernazza er byen før Monterosso og var den byen som fikk størst skader under stormen ifjor, noe som man vil se av bilder som er oppstilt over alt. Men i denne lille byen som egentlig ikke ser så stor ut, men som er større når man kommer inn i den har et godt utvalg av butikker og restauranter, og hvor man finner det meste av det man måtte ønske. I tillegg til turistbåten så kan man også ta tog mellom de forskjellige Cinque Terre byene. Togbilletter var billige, og tog gikk hele tiden. Det var en fantastisk ferie vi hadde og Manarola kan anbefales.

Les mer
 
search map