Ferieovernattinger i Manarola

Byen og de omkringliggende grønne klippene kler hverandre godt Havnen i Manarola En av torgplassene midt i byen Hovedgaten Via Discovolo i Manarola
 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

I Manarola kan dere beundre fargene, nyte utsikten eller gå turer på turstiene i området. Manarola er en av de fem pittoreske små byene på Cinque Terre kysten. Byene ligger som perler på en snor, og er knyttet sammen med tog, båt og turstier.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Se byen til fots

Den mest populære av turene, også den korteste, går mellom byene Manarola og Riomaggiore som er den sydligste av de fem byene. Turstien heter "Via dell'amore" som betyr kjærlighetsstien, og det tar bare ca. 20 minutter å gå strekningen. Får dere behov for forfriskninger, så finnes en liten bar underveis, og herfra kan dere nyte utsikten inn mot Manarola. Merk at deler av "Via dell'Amore" dessverre er stengt på ubestemt tid pga. et steinskred.

Les mer om Manarola

Hopp i vannet fra klippene

Ta gjerne med badetøy, for det er flere små stier som fører ned til klippene der dere kan slikke sol nesten uforstyrret, og dersom dere har barn med på turen, er det et godt sted å ha med fiskesnøre eller et lite fiskenett. Byen ligger som de andre Cinque Terre-byene "klistret" fast på klippene, med kun én gate, hovedgaten, som fører ned til den lille båtplassen. Det har ikke vært mulig å oppføre en ordentlig havn her, så de små fiskebåtene blir dratt opp på land, og ligger side om side nedover hovedgaten.

Velg båtveien

Dersom dere kommer med båt til og fra Manarola, noe vi virkelig anbefaler, så vil dere oppleve at de små turbåtene må legge til ved klippene og bruke en leider for å komme i land, da det ikke finnes noen kai. Dette betyr at det kreves temmelig godt vær for at båtene kan legge til, det skal nærmest være vindstille.

Finn frem turskoene

Ønsker dere å gå turer for å nyte panoramautsikten, men ikke har lyst til å gå en av de lengre og krevende turene, så kan vi anbefale en liten lokal tursti i Manarola. Stien går oppe bak kirken og følger byen på den nordvestlige skråningen, hvor dere får en fantastisk utsikt over havet og hele Manarola. Turen "Manarola rundt" tar kun ca. 20 minutter.

Bestill deres ferieovernattinger i Manarola

Ta en titt i vår online-katalog ved å bruke søkemotoren på toppen av siden, og se hva som passer for dere. Velg blant vårt håndplukkede utvalg av hoteller og ferieleiligheter med flotte beliggenheter i Manarola og i resten av Cinque Terre. Spør også gjerne en av våre erfarne reisekonsultenter om tips og råd. Bare send oss en email via lenken på toppen av siden, ring oss på telefonnummeret til høyre eller bruk chat-boksen til venstre for å slå av en prat. Vi har over 15 års erfaring med reiser innen Italia, og hjelper dere gladelig med å skreddersy drømmeferien deres.

Sjul teksten
 
 
search map