Ferieovernatting I Luni Mare

Marinella strand - omtrent 1 km fra Luni Mare
 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Luni Mare er teknisk sett ikke en by, men et ferieområde ved munningen av Magra-elven i Liguria på grensen av Toscana. Selve Luni Mare er ikke spesielt spennende, men den korte avstanden til vakre strender og fascinerende attraksjoner gjør området til et attraktivt feriested.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Et supert utgangspunkt

Kun 1 km unna finner dere sandstrendene i Marinella di Sarzana og Fiumetta - lange sandstrender med Marmorfjellene i bakgrunnen, den toscanske kysten høyre og vakre Monte Marcello i Liguria til venstre. Kom dere lett til både Pisa og Lucca (55 km), eller hopp ombord i en seilbåt og besøk de sjarmerende fiskerlandsbyene i Cinque Terre fra Lerici. Dersom dere heller vil komme dere dit på land er det bare å kjøre til La Spezia / Sarzana og ta tog herfra (omtrent 15 minutter fra La Spezia).

Les mer om Luni Mare

Bli kjent med lokalhistorien

Havneområdet Luni var under Romerriket spesielt kjent for sin eksport av marmor og stein fra de snøhvite Apuane-alpene. Men da malaria rammet området og haven ble angrepet flere ganger, ble lokalbefolkningen svekket og storhetstiden tok slutt. I år 1058 flyttet de siste innbyggerene til nabobyen Sarzana, og i dag er det ikke noe tegn etter havnen og kystlinjen har forandret seg drastig takket være jordskred. Men dere kan se noen levninger fra Luni i form av det gamle amfiteateret, som den dag i dag brukes til utendørskonserter om sommeren. Stikk også innom det arkeologiske museet med antikke gjenstander som statuer, vaser, oljelamper, mynter, osv. Museet er å finne i Via San Pero 39.

Bestill deres ferieovernattinger i Luni Mare

Ta en titt i vår online-katalog ved å bruke søkemotoren på toppen av siden, og se hva som passer for dere. Velg blant vårt håndplukkede utvalg av hoteller og ferieleiligheter med flotte beliggenheter i Luni Mare og i resten av Liguria. Spør også gjerne en av våre erfarne reisekonsultenter om tips og råd. Bare send oss en email via lenken på toppen av siden, ring oss på telefonnummeret til høyre eller bruk chat-boksen til venstre for å slå av en prat. Vi har over 15 års erfaring med reiser innen Italia, og hjelper dere gladelig med å skreddersy drømmeferien deres.

Sjul teksten
 
 
search map