Feriebolig i Loano i Liguria

Villaggio Ai Pozzi

Den private stranden <em>Bagni Sirena</em> Den private stranden <em>Bagni Sirena</em>
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Dette stilige feriestedet ligger kun ca. 1 km fra Loanos sjarmerende sentrum og den private stranden "Bagni Sirena". I løpet av dagen går det pendelbuss på bestemte tidspunkt til og fra Loanos sentrum og stranden, noe som er praktisk for deg som ikke vil komme deg dit til fots. På selve stedet er det også mye å finne på. Som italienerne har tradisjon for på feriesentre er det underholdning i løpet av dagen for alle aldersgrupper. Ofte er det snakk om dans, gymnastikk og andre former for underholdning. Underholdningen avsluttes ved 23-23:30-tiden.

Få tilgang til flere flotte fasiliteter

På Villaggio Ai Pozzi har du tilgang til flere fasiliteter som bidrar til å gjøre ditt opphold ekstra komfortabelt. Her er det resepsjon, kongress-/festlokaler, flere selskapsrom og et felles tv-rom. Det er også en restaurant som serverer internasjonale retter og lokale spesialiteter, for ikke å glemme hagen med en stor solterrasse og bar. I fellesområdene er det gratis Wi-Fi. De yngste gjestene kommer sikkert til å sette pris på lekeplassen som er både innen- og utendørs, samt bordtennisbordet. Dessuten er det et lite supermarked, en garasje (ekstra betaling) og en offentlig parkeringsplass tilgjengelig i nærområdet. Det er også leiesykler og et lite verksted for sykler og motorsykler (mot betaling).

Les mer om Villaggio Ai Pozzi

Basseng både inne og ute, samt et deilig spa

Som gjest kan du også nyte enorme bassengområdet på hele 800 m², med ferskvann. Her er det en barneavdeling og mange andre kjekke vannaktiviteter. Føler du derimot for å slappe av i skyggen har du en parasoll og to solsenger til din disposisjon per leilighet (uavhengig av hvor mange soveplasser det er i leiligheten). Vannsklien stenges midt på dagen for lunsj/siesta. Dersom barna fremdeles har masse energi etter en dag i bassenget er det også en liten fotballbane og en tennisbane de kan more seg på (begge benyttes mot betaling). Og om du elsker å trene kan du slå deg løs på treningssenteret.

Stedets spa tilbyr et oppvarmet innendørsbasseng med saltvann, samt boblebad, tyrkisk bad, salgrotte m.m. Her er barn under 16 år kun velkomne på formiddagene og da kun i bassenget. Massasje og skjønnhetsbehandlinger kan også bestilles (mot betaling).

Viktig informasjon om spa-avdelingen: Det er gratis inngang til innendørsbassenget og spa-avdelingen. Du betaler for bruk av badstue, tyrkisk bad, avslapningsrom og emotional showers. Spa-avdelingen er åpen mellom kl. 10:30-13:00 og 15:30-20:00 med forbehold for eventuelle endringer. Mandager er det stengt. Barn opp til 16 år har kun adgang på formiddagene (hør med resepsjonen for eksakte tider) og da kun i innendørsbassenget sammen med en voksen. Barn har ikke adgang til de andre fasilitetene i spa-avdelingen. I før- og ettersesongen endres åpningstidene. Fredager til søndager (inkl. helgedager) er åpningstidene 10:30-13:00 og 15:30-20:00 og du må forhåndsbestille minst 24 timer i forveien. Samme regel gjelder da for barn på formiddagen.

Loano er en koselig, liten by

Og det er ikke bare på Villaggio Ai Pozzi du får gode underholdningsmuligheter, for i området rundt finner du både golfbane og ridemuligheter (begge innenfor ca. 15 km). Under 2 km unna kan du kose deg med seiling, dykking og andre artige vannsporter. Kystbyen Loano har et koselig, lite sentrum med smale gater som skaper en pittoresk stemning. Her er det et hav av trivelige restauranter, perfekt for deg som føler for å hoppe over matlagingen en dag, eller vil prøve noe annet enn stedets egen restaurant. I tillegg til spisesteder finner du alt mellom himmel og jord her, deriblant kaféer og butikker av ulike slag. En populær sysselsetting er å spasere langs havet på strandpromenaden bort til den fine marinaen. I Loano har du også bank, post, apotek og flere dagligvarebutikker i ulike størrelser.

En perlerad med små badebyer

Ettersom byene ligger som perler på en snor langs kysten er det enkelt å besøke de andre. Pietra Ligure har en nyere og en eldre del, og her finner du også mange gode restauranter. Alassio er en annen populær kystby som tilbyr et herlig strandliv med "sommerpuls", så om du ønsker å pleie brunfargen på en annen strand en dag er dette et godt alternativ.

Ferieleiligheter med balkong eller veranda

Leilighetene har en moderne innredning og kjøkkenet er utstyrt med kjøleskap, kokeplater og mikrobølgeovn. Badet har toalett, dusj og hårføner, og leiligheten har også safe, internettilgang (ingen Wi-Fi, så husk å ta med kabel hjemmefra - eventuelt kan du låne mot et depositum i resepsjonen), aircondition og en møblert balkong eller veranda. Alle leilighetene, med unntak av de i første etasje og fire i andre etasje, har tilgang til heis.

Du kan også velge overnatting i rom, og da kan du velge mellom dobbeltrom, trippelrom og familierom.

Les om leilighetene på Villaggio Ai Pozzi

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Lignende boliger

Residence Loano 2

Loano, Liguria

Residence I Cormorani

Loano, Liguria

Villa Giada

Imperia, Liguria

Populært i Liguria

search map