Feriebolig i Loano i Liguria

Residence Riviera Palace

 
Residence Riviera Palace er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Residence Riviera Palace er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Loano her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Residence Riviera Palace ligger litt unna den travle kystveien i et stille boligområde med et offentlig svømmebasseng som nærmeste nabo. Det har en flott beliggenhet for en familieferie med strand, by og omliggende fjell innen rekkevidde.

La feriedagene begynne

Få barna inn i skyggen og la de kose seg i det dekorerte lekerommet med tilhørende toalettfasiliteter, eller i tv-stuen med små lenestoler. Utenfor finner dere det forfriskende bassenget (3.5 x 8.5 m stort, ca. 1.3 m dypt) med tilhørende barnebasseng, en liten lekeplass og et soldekk. Slapp av på fellesterrassen og nyt forfriskninger som kaffe, vann, iskrem, kaker og italiensk frokost (preget av søte kaker) i baren. La leiebilen stå på den inngjerede parkeringsplassen og lei sykler på stedet for én time av gangen. Stedet har også et myntvaskeri.

Les mer om Residence Riviera Palace

Korte avstander

Med kun 600 meter til stranden og omtrent 1,3 km til togstasjonen, er Residence Riviera Palace stedet for dere om ønsker en moderne, enkel og romslig leilighet. Vennligst bemerk at bassenget er relativt lite og stedet kan ikke skryte av de flotteste utsiktene da det er omringet av andre bygninger og ligger rett ved siden av en offentlig parkeringsplass. Det er også få leiligheter med balkong eller terrasse.

Leilighetene
Alle de 48 leilighetene har aircondition i alle rom, LCD-tv med satelitt-kanaler, Wi-Fi (gratis tilgang i alle rom), safe, kjøkkenkrok (fire kokeplater, kjøleskap med separat fryseboks, oppvaskmaskin og elektrisk ovn) og et romslig bad med dusj, toalett, hårføner og tørkestativ. Alle leilighetene er møblerte med enkle farger i brunt, grått og beige.

Bestill deres moderne og romslige ferieleiligheter

Se frem til herlige feriedager i solen med hele familien på Residence Riviera Palace. Med moderne og barnevennlige omgivelser, for ikke å snakke om gangavstand til stranden, får dere alt dere trenger til en behagelig Syden-ferie sammen i Italia. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her.

Leilighetene på Residence Riviera Palace

Ettromsleilighet A3 med 2/3 soveplasser (m/ fransk balkong)

Leilighetene ligger i første- eller andre etasje, og består av et oppholdsrom med kjøkkenkrok, spiseplass, sovesofa og sovestor, samt et bad. Leilighetene har fransk balking som vender ut mot atriumet i midten av komplekset.

Toromsleilighet B4 med 2/4 soveplasser

Leilighetene består av et oppholdsrom med kjøkkenkrok, spiseplass og sovesofa, et soverom med dobbeltseng og et bad. Noen av disse leilighetene har en balkong med bord og stoler av høy kvalitet som vender ut mot atriumet.

Toromsleilighet B5 med 2/5 soveplasser

Leilighetene består av et oppholdsrom med kjøkkenkrok, spiseplass, sovesofa og sovestol, et soverom med dobbeltseng og et bad. ||

Toromsleilighet B5S med 2/5 soveplasser (m/ terrasse)

Leilighetene ligger alle i første etasje, og består av et oppholdsrom med kjøkkenkrok, spiseplass, sovesofa og sovestol, et soverom med dobbeltseng og et bad. Forskjellen på disse rommene og B5 rommene er en møblert terrasse med parasoll som vender ut mot parkeringsplassen eller den bakre delen av området.

Sjul teksten
 
 
search map