Feriebolig i Loano i Liguria

Residence Loano 2

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Feriesenteret Residence Loano 2 strekker seg over 5 hektar og ligger 1,3 km fra havet rett i utkant av den sjarmerende, lille byen Loano. Feriesenteret har både en hotelldel og leilighetsdel som ligger ved siden av hverandre i harmoniske nyanser og tilbyr overnatting for to eller flere, med og uten barn. Til tross for størrelsen er alt godt organisert og veldrevet. Hotellrommene presenterer vi separat.

Ligurias største bassengområde

Her finner dere tre store svømmebasseng som utgjør det største bassengområde i hele Liguria. Det er også barnebasseng til de minste og vannmassasje. Det ene bassenget er overbygd og oppvarmet mellom oktober og mai. Når du vil ha sand mellom tærne kan du dra ned til Loanos strand. Hør med resepsjonen på hotellet og få tips til det beste stedet å dra, da de samarbeider med en av "strendene", og du kan få en redusert pris. I høysesongen går det pendelbuss tre ganger daglig til havet. Få informasjon om tid og pris i resepsjonen på Loano 2.

Ta dagen som den kommer

I tillegg til sol, sand og vann kan du aktivere deg med deilige fotturer, sykkelturer eller tennis (gratis om dagen, mot betaling på kvelden da banen opplyses), fotballbaner, bocciabane, bordtennisbord og lekeplass. Dessuten er det sykler til fri benyttelse, konferansesal, minimarked, vaskeri og parkeringsplass.

Når sulten melder seg kan du tilberede egen lunsj og middag i leiligheten din, og hvis du har glemt å handle i byen kan du kjøpe det du trenger i resortens minimarked. Du kan eventuelt la andre stå for matlagingen og besøke en av resortens restauranter/pizzeriaer. På Loano 2 er det dessuten en stor restaurant "Portofino", pizzeria og bar. Velger du å bestille både frokost og middag serveres disse måltidene buffét på stedets restaurant. Under middagen er vann og husets vin inkludert i halvpensjonstillegget.

I tillegg til en liten dagligvarehandel og restaurant er det også bar og vaskeri her. Parkeringsplass er tilgjengelig for deg som ankommer i bil og mot tilleggsbetaling er det mulig å få en garasjeplass (hvis det er ledig). Det er gratis trådløs internettforbindelse ved resepsjonen og baren, men ikke i selve leilighetene. På Residence Loano 2 brukes det ikke kontanter, men et slags kredittkort som fås i resepsjonen og er et slags armbånd som gjestene må ha på under hele oppholdet.

Les mer om Residence Loano 2

Komfortable leiligheter

Leilighetene ligger i bygninger på tre etasjer med heis og er omgitt av en stor og velholdt hage med gressplen, palmer og blomster i alle farger og fasonger. Leilighetene har alle skapkjøkken med mikrobølgovn, bad med dusj og hårføner, tv, safe, aircondition og en bred balkong. Det er også leiligheter i første etasje som har direkte utgang til hagen og som er spesielt velegnet for familier med små barn eller bevegelseshemmede.

Les om leilighetene på Residence Loano 2

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av Residence Loano 2

Les personlige anmeldelser av Residence Loano 2 som ligger i Liguria. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Residence Loano 2. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 22 anmeldelser fra Residence Loano 2

Bra resort - men langt fra sentrum

Veldig bra resort - dersom man ønsker denslags (konseptet i seg er begrenset sjarmerende). Men et godt stykke til sentrum/strand (målte 2 km). Barnevennlig med veldig bra bassengområder. Mye tjohei og underholdning, som barna syntes var kult. Også eget 25m basseng til trening. Fine og freshe leiligheter og ganske bra utstyrt kjøkkenkrok. Veldig serviceminded personale - her har de gått på kurs! Helt ok pizzeria på området. Egen shuttlebuss til sentrum/stranden, men veldig dumt at den ikke går på kvelden, for det tar litt tid å gå..

Les mer

Bedømmelse av Residence Loano 2

Les mer

Flott feriested for barnefamilier

Fint, koseligt, familievennligt.
Litt trang leilighet.

Les mer

Fantastiske Loano 2

Det var første gang vi booket med In-Italia på Loano 2. Vi hadde et ønske om balkong mot havet(poolen), hvilket vi fikk. Fantastisk utsikt. Tidlig frokost på balkongen var en høydare. Har bodd et flertall ganger på Loano 2, men booket selv. Nå betalte vi 6100 SEK for en 1-romsleilighet i to uker i begynnelsen av september, hvilket jeg synes er rimelig. Hadde kostet mer med direktebestilling. Loano 2 passer for alle. Bra bassengområde, lekeplass mm. Bussen ned/hjem til sentrum er et stort pluss. Kona hadde fått hælspore rett før reisen så da var bussen super. Det er styr på tingene på Loano 2, hvilket vi setter pris på. Leiligheten med tekjøkken fungerer bra for to personer. Vi kommer til å fortsette med å booke via In-Italia. Bra hjemmeside. Mvh Peter

Les mer

Bedømmelse av Residence Loano 2

Superflott hotell. Fine leiligheter og bra bassengområde. Alltid rent og ryddig overalt. Barna satte pris på fotballbanen der de fikk mange venner fra mange ulike land. Det eneste som er litt negativt er at det var litt langt ned til byen, men det visste vi om da vi bestilte.

Les mer

Bedømmelse av Residence Loano 2

Les mer
 
search map