Anmeldelser av Garden Lido

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Gjesteanmeldelser av Garden Lido

Les personlige anmeldelser av Garden Lido som ligger i Liguria. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Garden Lido. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Bedømmelse av Garden Lido

Vi er veldig fornøyd med vår italia tur. Dette er ikke siste gang. Garden lido levde opp til våre forventninger. Flott rom, flott utsikt, god frokost og hyggelig personale. Hagen og stranda var super. Minuset er dyr parkering. I allefall for oss som skulle være en uke.

Loano som feriedestinasjon

Loano er en deilig by. Rot deg inn i bakgatene. Småe butikker og restauranter overalt.
Vi ble veldig overrasket over hvor mye det er lagt opp for barn på strendene og strandpromenaden. Stor tommel opp!!

Garden Lido
Rent og pent
Gjestfrihet
Beliggenhet
Frokosten
 
Selve overnattingen på Garden Lido
Dobbeltrom Classic m/ balkong & delvis havutsikt
 
Fasiliteter på stedet
Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
Internettilgang / WiFi
 

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode September 2018
Antall reisende 2 voksne
Navn

Hvis en anmeldelse ikke er skrevet av en norsk gjest vil du kunne lese vår oversettelse som er fritt oversatt. Du kan naturligvis også alltid lese den originale anmeldelsen.

I tillegg til anmeldelser fra In-Italias gjester kan du på mange av feriehusene våre også finne vurderinger fra TripAdvisor der mange velger å vurdere In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspirasjon til Italia-ferien din på bloggen.

 
search map