Hotell i Loano i Liguria

Garden Lido

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Hvis du vil inn til sentrum av den hyggelige byen Loano kan du spasere langs havet, og det er kun ca. 400 meter til Piazza del Pozzo, noe som tar rundt 5 minutter - med mindre du stopper underveis for å nyte utsikten over havet.

Tett på både sentrum og strand

Garden Lido er et 4-stjerners hotell som vi har valgt å gi 3 soler da det er et forholdsvis enkelt hotell. Beliggenheten er som sagt god hvis du er av typen som liker å bo tett på byens sentrum med dets smale gater og fine torg, men også tett på stranden. I Loano er det mange kaféer og restauranter å velge mellom, samt butikker av forskjellige slag. Spesielt på kvelden fylles gater torg av glade feriegjester som nyte været og omgivelsene. Du får med andre ord oppleve en herlig feriestemning i den fine, lille byen. På hotellet er det mulig å låne el-sykler på forespørsel.

Les mer om Garden Lido

Hotellet har egen restaurant

Hotellets restaurant heter Ristorante dei Bagni Varesina, og er åpen til både lunsj og middag. I sommerperioden fra 15/6-15/9 ligger den på stranden. Om kvelden kan du også bestille en god pizza.
Hotellet samarbeider med en annen restaurant som heter Sirena, og som ligger ca. 450 meter unna. Denne restauranten er åpen mellom kl. 19 og 21, og her må du bestille bord. Den er stengt en dag i uken.

Mange deilige sol- og badetimer

Hotellet har et utendørsbasseng på 16 x 7 meter der du kan avkjøle deg, og solsenger der du kan pleie brunfargen. I for- og ettersesongen er strandservice inkludert i prisen, og åpningstidene avhenger av været. I høysesongen kan du leie solsenger og parasoller på stedet. Nede på stranden er det en lekeplass, barnebasseng med saltvann, bar og mulighet for å spille strandvolleyball (mot betaling).

Hotellets lille velværesenter er åpent mandag til lørdag mellom kl. 10 og 20. Søndager er det kun åpent på forespørsel. Her kan du bestille massasje dersom du vil ta avslapningen til et nytt nivå. Tider og dager kan endres i løpet av sesongen, så hør med resepsjonen om du er interessert.

Fasilitetene på hotellet

Hotellet har en resepsjon, tv-stue, frokostrestaurant og hage med solterrasse der du kan nyte en kjølig forfriskning fra baren. Det er Wi-Fi, men også internettpoint, samt parkeringsmuligheter mot tillegg.

Rom - også for familier

Hotellet har i alt 67 rom fordelt på tre etasjer. De rommene som har delvis havutsikt kan ha en svært begrenset utsikt, mens andre har direkte utsikt. Vi kan dessverre ikke garantere hvilket rom du får. I de rommene som kan gjeste opptil 4 personer er det snakk om 2 voksne og 2 barn som ikke har fylt 16 år. Ekstrasengene er køyesenger. Alle rom er utstyrt med Wi-Fi, aircondition, minibar, satellitt-tv, safe og privat bad med dusj/badekar og hårføner.

Les om rommene på Garden Lido

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map