Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

I Loano kan du bade i rent havvann, og takket være beliggenheten inne i en bukt, er det mildt og hovedsakelig vindstille. Stranden er 2 km lang og består primært av sand og grus. Havet er blikkstille med et rikt dyreliv av blekksprut og mange andre fiskearter. Herfra kan du også enkelt ta deg en båttur til Gallinaraøyene.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Det historiske sentrum i byen består av store bygninger, som er dekorert med fargerike fresker. Du vil finne et godt utvalg av restauranter og butikker, og en gang pr uke er det marked, hvor du kan smake alle de forskjellige lokalproduserte produkter.

Bestill deres ferieovernattinger i Loano

Ta en titt i vår online-katalog ved å bruke søkemotoren på toppen av siden, og se hva som passer for dere. Velg blant vårt håndplukkede utvalg av hoteller og ferieleiligheter med flotte beliggenheter i Loano og i resten av Liguria. Spør også gjerne en av våre erfarne reisekonsultenter om tips og råd. Bare send oss en email via lenken på toppen av siden, ring oss på telefonnummeret til høyre eller bruk chat-boksen til venstre for å slå av en prat. Vi har over 15 års erfaring med reiser innen Italia, og hjelper dere gladelig med å skreddersy drømmeferien deres.

Les mer om Loano

Sjul teksten
 
 
search map