Anmeldelser av Villa Mandola

 
Villa Mandola er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Villa Mandola er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Levanto her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Gjesteanmeldelser av Villa Mandola

Les personlige anmeldelser av Villa Mandola som ligger i Cinque Terre. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Villa Mandola. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.
Inger og veninder fra Sandefjord i Norge boede på Villa Mandola i Levanto fra d. 23. til d. 30. august 2008.

Bortsett fra at min lommebok ble stjålet på toget fra Pisa til Levanto hadde vi en helt fantastisk ferie. Villa Manola var romslig for seks voksne, var pent innredet og lå i et rolig område. Bestikk og kaffekrus kunne kanskje vært fornyet. Vi gikk de fem byene (Cinque Terre) på kryss og på tvers. De er jo utrolig vakre. Vi var også en tur i Locca som kan anbefales og som ligger ca. en time fra Levanto med tog. Levanto er en hyggelig by med flott strand og flere gode spisesteder. Avstanden til Cinque Terre er helt perfekt, bare noen minutter med tog (som gikk ofte). Vi er meget godt fornøyd med In-Italia og kommer til å benytte oss av dere igjen ved neste tur til Italia som blir neste sommer.

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode August 2008
Antall reisende 6 voksne
Navn

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode Juli 2008
Antall reisende 4 voksne, 4 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klikk her for å se originalen
Åge Jan og familie fra Bø I Vesterålen i Norge boede på Villa Mandola i Levanto fra d. 23. juni til d. 7. juli 2007.

Det var en fantastisk flott tur på alle måter. Byen Levanto er en liten koselig by. Fjellene omkring minner mye om stedet vi kommer fra. Temperaturen passet også til våre nordlige sommertemperaturer. Vi syntes at Levanto var et ypperlig utgangspunkt når vi skulle gå til de 5 byene fra Monterosso til Riomaggiore.
Staben på Levantur var meget hjelpsomme og utrolig hyggelige. Når det gjelder boligen kan jeg nevne at det ikke er plass for 6 voksne. Det mer eksakte vil være, etter
vår mening, 4 voksne og 2 barn. Noen av glassene hadde hakk, men var likevel brukbare. Villa Mandola er et meget flott hus som vi stortrivdes i. Vi har fortalt alle våre bekjente om den flotte turen vi hadde til dette området ,og har anbefalt at villa Mandola er stedet å bo.

Når det gjelder dere og servicen er den 100%. Når vi skal til Italia neste gang , blir vi å kontakte In-Italia.

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode Juni 2007
Antall reisende 6 voksne
Navn

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode August 2007
Antall reisende 2 voksne, 2 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klikk her for å se originalen

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode Juni 2005
Antall reisende 4 voksne, 3 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på dansk. Klikk her for å se originalen
Anne Synnøve og hendes familie fra Stavanger i Norge boede på Villa Mandola fra den 5. til den 12. juli 2003. Han skrev efter rejsen:

Jo takk. Vi (en familie på to foreldere og barn fra 14-20 år) er kjempefornøyde med oppholdet i Levanto. Huset vi bodde var fantastisk fint, syntes vi; romslig og svalt i varmen. Beliggenheten var fin; rolig villastrøk og kort vei til dagligvarebutikken. Vi lot for det meste bilen stå og spaserte inn til sentrum med mange spennende butikker, restauranter, pizzeriaer, isbarer og foccacia-utsalg. Stranden var og så fin, men det var godt å ha badesko på føttene, for stranden og (sjø)bunnen var veldig steinete. Vi lot bilen for det meste stå og brukte beina når vi gikk inn til byen eller til stranden. Det var ikke ikke enkelt å finne parkeringsplass ved stranden. Ellers reiste vi litt rundt omkring med tog og båt. Det var mye kjekt å se i nærområdene rundt Levanto. Vi reiste en dag til Rapallo med tog og dro derfra videre til Portofino med båt. En annen dag tok vi båt innom de fem Cinque Terre-byene og videre til Porto Venere. Derfra tok vi rutebuss til La Spezia og toget hjem igjen til Levanto. Damene i reisefølget vårt kjøpte et Cinque Terre-card og vandret til fots mellom de fem byene. En fantastisk opplevelse. Herrene likte bedre å spille golf og fant en flott bane i Rapallo. Joda, vi er alle kjempefornøyd med oppholdet i Levanto. Byen var slett ikke overfylt av turister så vi syntes vi kom det italienske daglilivet litt innpå livet. Det eneste minuset var at boligen vår lå ganske nær en kirke og klokkene kimte hver halve time - hele døgnet. Men vi ble vant med det også. Vi kunne godt vært i Levanto i en uke til. Stedet var et eldorado for de som liker variasjon.

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode Juli 2003
Antall reisende 5 voksne
Navn
Tarjei med familie fra Oslo boede på Villa Mandola fra d.14. til d. 21. juli 2001. Han skrev om stedet efter turen:

Veldig fornøyde med Levanto og togforbindelsen til de omliggende "smukke" småbyer.
Huset var mer enn vi håpet på, stort og romslig, og velholdt. Minuset var at det ikke var 500 meter til beachen, men ca.1,5 km. Lei dere sykkel for å komme hurtig og behagelig til by/beach. Vi er som sagt veldig fornøyd med vårt opphold.

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode Juli 2001
Antall reisende 6 voksne
Navn

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode Juni 2001
Antall reisende 5 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på dansk. Klikk her for å se originalen

Hvis en anmeldelse ikke er skrevet av en norsk gjest vil du kunne lese vår oversettelse som er fritt oversatt. Du kan naturligvis også alltid lese den originale anmeldelsen.

I tillegg til anmeldelser fra In-Italias gjester kan du på mange av feriehusene våre også finne vurderinger fra TripAdvisor der mange velger å vurdere In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspirasjon til Italia-ferien din på bloggen.

 
search map