Feriebolig i Levanto i Cinque Terre

Terrazza Martini

 
Terrazza Martini er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Terrazza Martini er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Levanto her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Denne leilighete ligger i 4. etasje i en stemningsfull gate sentralt i Levanto. Fra leilighetens avlange og private terrasse kan dere følge i livet i byens samt nyte stemningen og hverandres selskap.

Sentral beliggenhet

Leiligheten ligger i det sentrale Levanto med gåavstand til alt. Blandt annet ligger byens sandstrand kun 250 meter unna. Stemningen i bydelen er preget av lokalbefolkningen, som du møter i gaten samt områdets flere restauranter og kafèer. Det finnes flere butikker like utenfor døren. Med toget kommer du deg lett til de fem byene i Cinque Terre.

Fireromsleilighet med terrasse

Leiligheten ligger i 4. etasje i en bygning uten heis. Den består av en stue med sovesofa og TV, separat kjøkken med spiseplass (kokeplater, ovn, mikrobølgovn og kjøleskap med fryser), soverom med dobbelseng, soverom med to enkeltsenger og rom med enkeltseng samt bad med toalett og dusj. Fra stuen kommer du ut til den avlange terrassen med bord og stoler. Blandt fasilitetene i leiligheten kan vi nevne vaskemaskin, TV samt varme til de kaldere årstidene.

Leiligheten på Terrazza Martini

Fireromsleilighet med 5/7 soveplasser (med terrasse)

Leiligheten ligger i 4. etasje i en bygning uten heis. Den består av en stue med sovesofa og tv, separat kjøkken med spiseplass (4 kokeplater, ovn, mikrobølgovn og kjøleskap med fryser), soverom med dobbelseng, soverom med to enkeltsenger og rom med enkeltseng samt bad med toalett og dusj. Fra stuen kommer du ut til avlange terrassen med bord og stoler. Blandt fasiliteter i leiligheten kan vi nevne vaskemaskin, TV samt varme til kaldere årstidene.

 
 
search map