Feriebolig i Levanto i Cinque Terre

Terrazza Impero

Utsikt fra vinduene Stue
 
Terrazza Impero er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Terrazza Impero er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Levanto her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Midt i historiske Levanto, kun 300 meter fra stranden og handelsgatene, finner dere den historiske bygningen som huser Terrazza Impero. Da Levantos sentrum avstenges for biltrafikk i høysesongen anbefaler vi å ankomme med tog i denne perioden. Togstasjonen ligger kun 1 km unna og herfra går det ofte avganger til Cinque Terre-byene.

Nyt kvalitetstid sammen i unike omgivelser

Slapp av i denne hjemmekoselige og imponerende leiligheten, som til tross for dens romslighet ligger nært sentrum og den deilige stranden. Her får storfamilien med alle dens generasjoner god plass med hele fem soverom og fire stuer - for ikke å glemme den private og møblerte terrassen med utsikt over byen og fjellsidene. Innta måltider sammen her ute, eller inne i den elegante leiligheten; innredet med antikke møbler og et personlig preg.

Les mer om Terrazza Impero

Bestill deres romslige ferieleilighet

Bo samlet i Levanto i denne unike og plassrike leiligheten. Her får dere en behagelig base for familieferien, og et supert utgangspunkt for spennende utflukter til både Cinque Terre og Genova takket være togstasjonen. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her.

Leiligheten på Terrazza Impero

Niromsleilighet med 10/12 soveplasser

Leiligheten, som er omtrent 300 m² stor, er herskapelig innredet og ligger i tredje etasje i et historisk bygg uten heis. Den består av en entré og fem soverom totalt: et stor soverom med himmelseng, enkeltseng, tilhørende bad og både badekar og dusj i selve rommet; to soverom med dobbeltseng som begge har egne bad; et enkeltrom med eget bad; og til slutt et soverom med dobbeltseng. Utover dette er det enda et bad med toalett og dusj, samt fire stuer, der den ene er avlang og to av dem ligger en-suite med spiseavdeling i den ene. Til slutt har den et mindre, men velutstyrt kjøkken med oppvaskmaskin, fire gassblusser, mikrobølgeovn og kjøkeskap/frys. Leiligheten er også utstyrt med vaskemaskin.

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Terrazza Impero

Les personlige anmeldelser av Terrazza Impero som ligger i Cinque Terre. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Terrazza Impero. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Bedømmelse av Terrazza Impero

Les mer
 
search map