Feriebolig i Levanto i Cinque Terre

Terrazza Cavour

 
Terrazza Cavour er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Terrazza Cavour er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Levanto her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Leilighet Terrazza Cavour er på mange måter unik. Den utmerker seg gjennom en ekstrem sentral plassering samt en herlig takterrasse med fin utsikt til byens sentrum. Vi anbefaler leiligheten til selvstendige familier eller grupper som vil oppleve Levanto og Cinque Terre.

Midt i Levanto

Leiligheten ligger sentralt i Levanto med gåavstand til alt det tenkelige. Stemningen i byen preges av det pulserende livet på torget og de mange livlige gatene med både restauranter, kafèer og butikker. En kort gåtur tar deg med til sandstranden og togstasjonen. Med toget kan du komme deg til de fem byene i Cinque Terre.

Treromsleilighet med takterrasse

Leiligheten ligger i 4. etasje i en bygning uten heis. Den er fordelt på to etasjer og består av et soverom med dobbelseng og fransk balkong, bad med toalett og dusj, soverom med køyeseng og fransk balkong, bad med toalett og badekar samt stue med dobbel sovesofa (best til barn) og et stort funksjonelt kjøkken (4 kokeplater, ovn, oppvaskmaskin og kjøleskap) med tilhørende bardisk med barstoler og matplass. Herfra er det en smal trapp som fører opp til et lite loft med sovesofa for èn person. Merk at trappen fra kjøkkenet som leder opp til takterrassen er smal og trang. Trappen er ikke optimal for personer med gåvansker eller små barn. Når du først har kommet deg opp trappene venter en terrasse på ca. 40 m² som er utstyrt med bord og stoler, grill samt en fin utsikt ned til plassen Piazza Cavour.

Leiligheten på Terrazza Cavour

Treromsleilighet med 5/6 soveplasser (med takterrasse)

Leiligheten ligger i fjerde etasje i en bygning uten heis. Den er fordelt på to etasjer og består av et soverom med dobbelseng og fransk balkong, bad med toalett og dusj, soverom med køyeseng og fransk balkong, bad med toalett og badekar samt stue med dobbel sovesofa (best til barn) og et stort funksjonelt kjøkken (4 kokeplater, ovn, oppvaskmaskin og kjøleskap) med tilhørende bardisk med barstoler og matplass. Herfra er det en smal trapp som fører opp til et lite loft med sovesofa for èn person. Merk at trappen fra kjøkkenet som leder opp til takterrassen er smal og trang. Trappen er ikke optimal for personer med gåvansker eller små barn. Når du først har kommet deg opp trappene venter en terrasse på ca. 40 m² som er utstyrt med bord og stoler, grill samt en fin utsikt ned til plassen Piazza Cavour. Blandt fasilitetene i leiligheten kan vi nevne vaskemaskin, tv samt varme for de kjøligere årstidene.

 
 
search map