Feriebolig i Levanto i Cinque Terre

Terrazza Casa Bianca

 
Terrazza Casa Bianca er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Terrazza Casa Bianca er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Levanto her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Leiligheten Terrazza Casa Bianca ligger i tredje etasje uten heis. Styrken til denne leiligheten ligger i den sentrale beliggenheten samt den innbydende terrassen, hvor du kan nyte stemningen i Levanto etter en dag fult av opplevelser i nærområdet.

Sentral beliggenhet

Leiligheten ligger i det sentrale Levanto med gåavstand til alt. Stemningen i bydelen er hyggelig og autentisk. Her møter du på den lokale befolkningen på gaten. Det er både butikker, kafèer og restauranter like utenfor døren. Et par hundre meter unna ligger byens sandstrand og venter. Med toget kommer du deg lett til de fem byene i Cinque Terre.

Toromsleilighet med terrasse

Leiligheten ligger i tredje etasje uten heis. Den er ca. 60 m² og består av en lys stue med kjøkken (4 kokeplater, ovn og kjøleskap med fryser), sovesofa til èn person, soverom med dobbelseng, bad med toalett og dusj samt utgang til privat terrasse med bord og stoler samt utsikt til havet. Blandt fasilitetene i leiligheten kan vi nevne vaskemaskin, tv samt varme til de kaldere årstidene.

Leiligheten på Terrazza Casa Bianca

Toromsleilighet med 2/3 soveplasser (med terrasse)

Leiligheten ligger i tredje etasje uten heis. Den er på 60 m² og består av en lys stue med kjøkken (4 kokeplater, ovn og kjøleskap med fryser) sovesofa til èn person, soverom med dobbelseng, bad med toalett og dusj samt utgang til privat terrasse med bord og stoler. Blandt fasilitetene i leiligheten kan vi nevne vaskemaskin, TV, samt varme til de kjøligere årstidene.

 
 
search map