Feriebolig i Levanto i Cinque Terre

Terrazza Bella Levanto

 
Terrazza Bella Levanto er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Terrazza Bella Levanto er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Levanto her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Leiligheten er fordelt på to etasjer. 4. og 5. etasje med en panoramisk terrasse helt øverst. Bygningen har ikke heis, derfor er den ikke egnet for familier med små barn eller personer som har problemer med å gå. For øvrig venter det deg her en feriebolig av kvalitet.

Den sentrale beliggenheten

Leiligheten ligger i sentrale Levanto med gåavstand til togstasjonen. Stemningen i området er koselig og ekte det samme gjelder lokalbefolkningen du møter på gata. I direkte tilknytning til leiligheten finnes det både innkjøprsmuligheter og kafèer/restauranter. Noen hundre meter bort ligger sandstranden og venter. Med toget kommer du deg lett til de fem byene i Nasjonalparken Cinque Terre.

Fireromsleilighet med terrasse
Leilighetens første etasje (4. etasje) består av en stue med TV og DVD-spiller samt et funksjonelt open spaceEn smal trapp leder opp til neste etasje med soverom med dobbelseng (kan deles til enkeltsenger), bad med toalett og dusj samt en liten trapp som tar med opp til den fine takterrassen med møbler og en utsikt over byen sentrum og havet.

 
 
search map