Feriebolig i Levanto i Cinque Terre

Residence Prealba

Terrasse til leiligheten B8 Terrasse til leiligheten A9 Terrasse til leiligheten C8 Terrasse til leiligheten B8 Terrasse til leiligheten A12 Terrasse til leiligheten A12 Terrasse til leiligheten B9
 
Residence Prealba er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Residence Prealba er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Levanto her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Residence Prealba ligger knappe 150 meter fra Levantos sjarmerende sentrum der mange av innbyggerne bor hele året rundt. Butikkene, spisestedene og kaféene er åpne hele året her og gjør byen verdt et besøk både om sommeren og i lavsesongene.

Fin og rolig beliggenhet ikke langt fra stranden

På Residence Prealba kan du parkere bilen din i stedets underjordiske garasje uten å måtte kjempe for en parkeringsplass i byen. Det er kun 200 meter ned til den deilige sandstranden, og enda kortere til stedet du kan innta dagens første espresso. Hvis du ankommer uten bil kan det være greit å vite at togstasjonen ligger 2 km fra sentrum, og at du blir nødt til å gå for å komme helt frem til ferieleiligheten din. Til tross for at du her bor nært både byen og stranden befinner du deg i et rolig område avsides fra det travle torget.

Unn deg en god ferie ved Le Cinque Terre

Hvis du reiser hit for å spasere langs de flotte, berømte turstiene i Cinque Terre bor du på rett side av Levanto. Du kommer deg nemlig lett til stien som går til Monterosso over Punta Mesco, og du gå eller ta toget videre til de andre 4 byene i naturparken: Vernazza, Corniglia, Manarola og Riomaggiore. Du kan også velge å gå i motsatt retning mot Bonassola som nå er forbundet med Levanto via en tunnel i klippen, tilgjengelig kun for syklister og fotgjengere (ca. 2 km lang).

Stilrike leiligheter med gode terrasser

Residence Prealbas fasade er ikke den mest imponerende, men innendørs finner du lyse leiligheter med et godt inneklima. Innredningen er stilig og bærer preg av hver enkelt eiers personlige preferanser. Leilighetene er altså ulike i innredningen og utstyrt, men alle har enten en terrasse eller et privat uteområde, aircondition, elektriske rullegardiner, vaskemaskin og et velutstyrt kjøkken, som noen steder inkluderer en oppvaskmaskin. Noen av leilighetene øverst i bygget har tilgang til en enorm takterrasse med havutsikt.

Les om leilighetene på Residence Prealba

 
 
search map