Feriebolig i Levanto i Cinque Terre

Residence Magnolia

 
Residence Magnolia er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Residence Magnolia er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Levanto her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Residence Magnolia ligger på en av hovedgatene i sentrum av Levanto, ca 100 meter fra stranden og rett ved flere butikker og restauranter. Leilighetene ligger enten i andre- eller tredje etasje (m/ heis), og bak huset er det en avlukket gårdsplass med parkeringsmuligheter, samt en liten gressplen (ikke velegnet for utendørsopphold).

Toromsleilighet nr. 1 med 4 soveplasser (andre etasje):
- Den lyse leilighet nr. 1 ligger i andre etasje og er enkelt innredet, men det skal sies at badet ikke holder samme standard som resten av leiligheten. Den er utstyrt med vaskemaskin og tv, og består av en stue med kjøkkenkrok og dobbel sovesofa, et soverom med dobbeltseng, samt et bad dusj og toalett. Det er ikke mulighet for ekstraoppredninger i leiligheten. Da den vender ut mot gaten er litt støy uunngåelig til tross for de doble vinduene.

Les mer om Residence Magnolia

Treromsleilighet nr. 8 med 4/6 soveplasser (tredje etasje)
- Leilighet nr. 8 ligger i tredje etasje og er praktisk innredet. Den består av en stue med kjøkkenkrok (m/ ovn og oppvaskmaskin) og dobbel sovesofa (passer best for barn under 12 år), et soverom med dobbeltseng, et soverom med to enkeltsenger og et bad med dusj, toalett og vaskemaskin.

Bestill deres sentrale ferieleilighet i Levanto

La badeferien begynne! Her får dere en fantastisk sentral beliggenhet, parkeringsplass midt i Levanto og kjøkkenkrok der dere kan tilberede herlige måltider etter lange dager på stranden. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her.

Sjul teksten
 
 
search map