Feriebolig i Levanto i Cinque Terre

Residence Costa Morroni

 
Residence Costa Morroni er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Residence Costa Morroni er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Levanto her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Hva gjør man når man så veldig gjerne vil bo i Cinque Terre og samtidig ikke gi slipp på svømmebassenget? Det er mange som har det sånn, og denne drømmen kan oppfylles på Costa Morroni, som ligger mellom Levanto og Monterosso i de vakreste åsene i Liguria.

Hvor befinner vi oss?

Beliggenheten er landlig og idyllisk, og allikevel ligger togstasjonen i Levanto kun 2 km unna. Her kan du ta toget ett stopp til Monterosso (ca. 5 minutter) og så er du allerede i Cinque Terre, og kan velge å tilbringe tiden på den brede sandstranden, utforske en gammel bydel eller vandre mot en av nabobyene og nyte panoramautsikten som alle snakker om. Levantos hyggelige sentrum og flotte sandstrender ligger bare 3 km fra Residence Costa Morroni. Stedet tilbyr shuttlebuss til både sentrum av Levanto, stranden og togstasjonen ca. 4 ganger om dagen. Dette betyr at dere slipper å lete etter parkering i sentrum, hvor det om sommeren nesten er umulig. Om dere ikke selv har lyst til å lage mat og ikke vil til Levanto sentrum, så ligger det et spisested bare 1 km fra Costa Morroni, som også lager pizza. Merk at omgivelsene er vakre og innbydende, men like før Costa Morroni ligger det et mindre fint lager, men som ikke lager noe støy uansett.

Les mer om Residence Costa Morroni

Basseng og flere gode fasiliteter

Residence Costa Morroni utspiller seg på et bratt terreng med parkeringsplass nederst, leilighetene i midten og basseng og fellesfasilitetene oppe. Svømmebassenget er ikke kjempestort, men er veldig innbydende og benyttes kun av de 12 leilighetene. Stedet har en beliggenhet som tillater deg å se ut over de liguriske bakkene og den gamle landsbykirken. Her er det naturligvis solsenger og parasoller og av andre interessante fasiliteter kan vi nevne: bar, utendørs fitnesshjørne, bordtennis, lekeplass, wi-fi på fellesterrassen, vaskeri, grill-plass, hage, fellesterrasse med solsenger og utsikt samt 1 gratis parkeringsplass til hver leilighet.

For de aktive...

På Residence Costa Morroni kan du benytte deg av områdets rike nett av turstier. I tillegg til betalingsstien mellom Monterosso og Riomaggiore som er vakker, men også ganske besøkt, kan vi anbefale den gratis og mindre kjente (men fortsatt slående) stien mellom Levanto og Monterosso. Det går også en tursti fra selve stedet som sirkulerer i lokalsamfunnet.

Komfortable leiligheter

Du bor i komfortable leiligheter med muligheter for selvbetjening. I tillegg har alle enten møblert terrasse eller hage. Det er også grillmuligheter. Wi-Fi er tilgjengelig i fellesområdene og på rommene, som også er utstyrte med aircondition og satellitt-tv. Ekstrasengene er i sovesofa.

Les om leilighetene på Residence Costa Morroni

Sjul teksten
 
 
search map