Hotell i Levanto i Cinque Terre

Park Hotel Argento

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Park Hotel Argento åpnet dørene for første gang i 2009 og tilbyr det de fleste som besøker dette området ønsker: et kvalitetshotell i fredelige omgivelser med svømmebasseng og kort avstand til de fem byene i Nasjonalparken Cinque Terre. Det ligger flott til i fjellene tett på byen Levanto, og avstanden til stranden og sentrum er kun ca. 800 meter, mens jernbanestasjonen som har forbindelse til byene i Cinque Terre ligger ca. 300 meter unna.

Nyt tilværelsen ved det deilige bassenget

Hotellet har en fredelig og tilbaketrukket beliggenhet, men er likevel kun ca. 800 meter fra havet (stranden i Levanto). Ønsker du et godt alternativ til Middelhavets salte bølger og Levantos populære strender legger det flotte bassengområdet med tregulv opp til avslapning med panoramautsikt. Her kan du hygge deg på en av de mange solsengene med en god bok og en kjølig drink i hånden. Hvis du ankommer med bil kan du enten velge å parkere gratis ute på parkeringsplassen, eller i den lukkede garasjen (mot betaling). Ellers er avstanden til togstasjonen i Levanto kun ca. 300 meter via en liten sti. Hotellet har også en pendelbuss som kjører til sentrum av Levanto flere ganger for dagen.

Les mer om Park Hotel Argento

Uten mat og drikke...

Frokosten serveres som buffét i den store salen eller utendørs på terrassen når været tillater det, og det gjør det heldigvis ofte. Du kan også kjøpe en kopp kaffe eller et godt glass vin i hotellets hyggelige bar, og du er heller ikke nødt til å forlate stedet for å spise, for Park Hotel Argento har en glimrende restaurant som byr på både italienske og internasjonale retter. Hotellet har også en velvære-avdeling med spa som er åpent fra midt på ettermiddagen, og her kan du nyte både sauna og tyrkisk bad. Det er ikke direkte havutsikt fra hotellet, men mange rom kan se havet og ellers de vakre, omkringliggende fjellene som grenser til Nasjonalparken Cinque Terre.

Komfortable rom i klassisk stil
Hotellet har i alt 47 rom i forskjellige kategorier og de er alle pent og enkelt innredet i klassisk stil. Alle rommene har som minimum aircondition, telefon, satellitt-tv, Wi-Fi, minibar, safe og privat bad med toalett, hårføner og dusj eller badekar. Flere av rommene har også balkong.

Les om rommene på Park Hotel Argento

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map