Hotell i Levanto i Cinque Terre

Hotel Al Terra di Mare

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Et sted hvor du kan føle deg hjemme

Det er lett å finne seg tilrette på Al Terra di Mare, som ligger litt inn i landet. Hotellet er delt inn i ulike mindre gule og rosa bygninger. Her er noen trapper ettersom bygningene ligger på flere forskjellige nivåer. Du er ca. 1,5 km fra Levanto sentrum, en liten by med barer, restauranter og butikker. Ned til sjøen er det ca. 2 km, men du kan også slappe av ved bassengkanten med eller uten parasoll. Dette er et sted du kan trekke deg tilbake etter en begivenhetsrik dag

Nyt utsikten fra terrassen

Hotellet har en resepsjon og bar som serverer kalde retter fra 07:00. 18:30 i perioden fra juni til september. Perfekt for deg som ikke vil gå ned til byens restauranter. I baren kan du også bestille forskjellige drinker som kan nytes på terrassen, hvor du har vakker utsikt over landskapet og havet.
Hotellet har et frokostrom og frokosten serveres fra 8:00 - 10:30 og er en amerikansk buffé.

La bilen stå

Det er gratis parkering på stedet, du kan også leie parkering i garasjen på forespørsel og mot betaling. Hvis du vil la bilen stå, kan du bruke skytteltjenesten som tilbys av hotellet for et beskjedent gebyr som betales på stedet. Alternativt kan du leie en sykkel, ca. 1,5 km unna og utfordre deg selv i åsene. Du kan også leie en scooter ca. 1,5 km unna.

Obs! Vær oppmerksom på at hotellet er bygget med nivåforskjeller, og det er derfor noen trapper til både rom og basseng.

Les mer om Hotel Al Terra di Mare

Du bor i fine rom

Det er bare 31 rom på Al Terra di Mare. De er pent innredet og romslige på ca. 20-25 m². Alle har aircondition, satellitt-TV, Wi-Fi, minibar, safe, bad med dusj og hårføner. Husk at rommet med balkong ikke har en direkte utgang til uteplassen, den kan ligge litt unna.

Les om rommene på Hotel Al Terra di Mare

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map