Agriturismo i Levanto i Cinque Terre

Agriturismo L’Amandola

Utsikt mot havet, Levanto sentrum og stasjonen Den vakre fellesterrassen Her sees avstanden til vannet Typisk ligurisk fjellandskap Boblebad i hagen Hagen med sitron, persimon og oliven Den store peisstuen
 
Agriturismo L’Amandola er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Agriturismo L’Amandola er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Levanto her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Tilbring ferien midt i det liguriske landskapet, omringet av fjell og grønn natur, men fortsatt med kort avstand til både sandstrand (1½ km), Levantos butikker (1 km) og togstasjon (700 m) med kjappe forbindelser til nasjonalparken Cinque Terre.

Bo i en ligurisk villa fra 1600-tallet

Vertsduoen Valentina og Lorenzo ønsker dere hjertelige velkomne til dette landlige paradiset i den herskapelige peisestuen i andre etasje. Ta en titt på de forskjellige rommene som alle har sine eget uttrykk og personligheter da dette er en historisk villa som ble bygget til helt andre formal - noe som gjør stedet enda mer sjarmerende. Rommene er fordelt på første- andre- og tredje etasje (u/ heis), og flere av dem prydes av vakre himlinger og andre elegante detaljer.

La feriedagene begynne

Nyt freden i hagen der olivenlunder, rosebusker og persimon- og sitrontrær sprer seg over flere nivåer og skaper en velduftende oase. Slapp av i boblebadet i enden (kan bestilles kostnadsfritt i tidsrommet 14:00-20:00) med utsikt over Levanto og havet. Unn dere en massasje (bestilles mot tillegg i tidsrommet 16:00-20:00) for å løse opp spenninger, eller utforsk nærområdet på stedets leiesykler (mot et mindre tillegg). Benytt dere av de mange turstiene som utløper fra Agriturismo L'Amandola, og boltre dere i de salte bølgene på Levantos sandstrand som en avkjølende belønning. La leiebilen stå på stedets parkeringsplass, og spis ute i Levanto eller i nabobyene (hopp på toget) uten å måtte styre med å finne parkering når sulten gnager. Vennligst bit dere merke i at bakkene opp igjen fra togstasjonen er litt bratte, så ta det rolig på fulle mager.

Ta et matlagingskurs

Da stedet har fått betegnelsen "agriturismo" vil det si at de produserer egne varer som olivenolje, marmalade, frukt og grønt. Selve oljeproduksjonen finner ikke sted her, men olivenene fra hagen blir plukket og levert til en lokal olivenpresse. Smak marmeladene sammen med Valentinas herlige bakverk til frokost ved buffeten; gjerne under åpen himmel på den innbydende terrassen. Ta også del i de lettere matlagingskursene der dere lærer å lage pasta, pesto eller marmelade på italiensk vis. Kjøp gjerne med dere de deilige produktene på stedet, så kan dere forlenge ferieopplevelsen til etter hjemkomsten.

Bestill deres unike opphold i den vakre villaen

Se frem til avslappende dager i det liguriske landskapet, med gode utfluktsmuligheter og en skyggefull hage som er perfekt for late timer med gode bøker og deilig vin. Få en uforglemmelig ferie på Agriturismo L'Amandola. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her.

Rommene på Agriturismo L’Amandola

Dobbeltrom Economy

Dette rommet ligger i samme etasje som hagen og frokostrestauranten, og består av en dobbeltseng, aircondition, lcd-tv med satelittkanaler, Wi-Fi, kjøleskap, vannkoker og eget bad. Det er et pent rom, og koster litt mindre enn de andre da det ikke har en nevneverdig utsikt. Det er ikke plass til ekstrasenger.

Dobbeltrom Deluxe

Disse to rommene ligger i andre etasje og består av en dobbeltseng, lcd-tv med satelittkanaler, Wi-Fi, safe, lite kjøleskap, vannkoker og eget bad med toalett, hårføner og dusj eller badekar. De vender begge ut mot hagen, og i det ene er det plass til én ekstra oppredning til et barn på opptil 11 år.

Junior Suite

Dette rommet har egen inngang fra baksiden og ligger i første etasje med høytliggende vinduer (typisk for denne type villaer) som kan gi en kjellerfornemmelse, men rommet er romslig og fint. Det består av en himmelseng, lcd-tv med satelittkanaler, Wi-Fi, safe, lite kjøleskap, vannkoker og et bad med toalett, hårføner og dusj. Det er mulig med en ekstra oppredning i sovesofa (passer best for barn).

Suite Classic

Denne suiten består av to rom (ikke adskilt med dør). Suiten er utstyrt med lcd-tv med satelittkanaler, Wi-Fi, vannkoker, safe, lite kjøleskap og et bad med toalett, hårføner og dusj. Det er mulig med en ekstra oppredning til totalt tre personer (passer best for barn).

Suite

Suitene er fordelt på alle etasjene og består av to rom. De er utstyrte med lcd-tv med satelittkanaler, Wi-Fi, vannkoker, safe, lite kjøleskap og et bad med toalett, hårføner og dusj. Disse suitene er litt større enn de andre og grunnprisen er for tre personer, mens det er plass til en ekstra oppredning til totalt fire personer (passer best for to voksne og to barn på maks. 12 år).

 
 
search map