Hotell i Lerici i Cinque Terre

Hotel Florida Lerici

Hotel Florida Lerici er det gule bygget til venstre Hotel Florida Lerici er det gule bygget som ligger plassert mellom de rosa
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Hotel Florida Lerici ligger med utsikt over den barnevennlige La Spezia-bukten Golfo dei Poeti. Her blir man bortskjemt: sandstrand, rom med balkong, havutsikt og aircondition, og bare ca. 800 m til sentrum av Lerici, eller til den litt mindre byen San Terenzo som ligger langs promenaden som forbinder de to byene. Fra Lerici kan man om sommeren ta vannveien til Cinque Terre.

Pen sandstrand like utenfor døren

Foran hotellet er områdets sandstrand som er gratis å benytte. Hotellet har badehåndklær til rådighet for gjestene. Alternativt, hvis dere ønsker mer strandkomfort, kan dere leie parasoller og solsenger på den nærliggende lidoen Colombo (ca. 300 m unna), som hotellet har en spesiell avtale med. Hotellet har ikke egen restaurant, men innenfor rimelig gangavstand (ca. 500 m) finner dere flere spisesteder. Like bak hotellet (ca. 150 m) i området Marigola finner dere både en 9-hulls golfbane og et offentlig svømmebasseng som kan benytte til en fornuftig pris. Parkering på hotellet er gratis og kan ikke bestilles i forkant, men hotellet har ca. seks plasser samt tillatelser til å parkere på gaten, så det pleier alltid å ordne seg.

Les mer om Hotel Florida Lerici

Havutsikt fra fellesområdene

Når dere trer inn i hotellet blir dere møtt av en stor resepsjon, og lenger inne finner dere heis og frokostsal (buffet) med havutsikt. Det er et stort utvalg til frokost, og buffeten roses av flere gjester. Ved inngangen er det en møblert terrasse i tillegg til den fine takterrassen med solsenger og en imponerende havutsikt - her kan dere se helt til Portovenere og den nærliggende byen Lerici med borgen og småbåthavnen. Takterrassen ligger i 6. etasje og er åpen fra kl. 09:00 til 20:00, så dere kan nyte den dagen lang, men ikke i de sene kveldstimene.

Rom med balkong


- Hotellet har ca. 37 rom, alle med balkonger og nogle har enten frontal havutsikt eller havutsikt fra siden. Alle rom har wi-fi, safe, aircondition, telefon, satellitt-TV, minibar og eget bad med toalett, hårføner og dusj. I enkelte rom er det mulighet for ekstra oppredning og i ett enkeltrom er det mulig å bo en familie på fire personer å bo (men ikke fire voksne).

Rommene på Hotel Florida Lerici

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map