Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Lerici ligger på den vakre kyststrekningen syd for La Spezia, og allerede i romertiden var byen velbesøkt. En strandpromenade av nyere dato forbinder Lerici med nabobyen San Terenzo. Med sine sandstrender (de eneste i området), marina, båttrafikk og stemningsfulle sentrum med isbarer og restauranter i hopetall, så later Lerici til å være det perfekte feriemål.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Det er den største og også den viktigste byen i La Spezia-gulfen, nest etter La Spezia. Byen er spesielt hyggelig med sin lange havnepromenade, som er full av små kafeer og restauranter. Byen er dominert av det historiske forsvar tårnet som ligger ved siden av marinaen, og for historie interesserte er det en by med mange muligheter. Det er en buss hertil fra La Spezia.

Les mer om Lerici

Fra Lerici kan du se de små øyene Palmaria, Tino, Tinetto og byene La Spezia og Portovenere, og det er en båt forbindelse flere ganger om dagen i løpet av sommeren. Det er også mulig å ta båt fra Lerici til de fem fiskeleiene i Cinque Terre - en kyststrekning som er hele turen verdt i seg selv. Rett syd for Lerici finner man de to småbyene Fiascherino og Tellaro, som begge vender ut mot den fantastiske vakre Fiascherino-bukta. Blant andre interessante steder i nærområdet er elven Magra, den historiske landsbyen Montemarcello og til slutt den vakre stranden i Punta Corvo, som kun kan bare nås til fots eller via vannveien. Samtidig er Lerici et godt utgangspunkt for utflukter med bil, med den nærmeste motorveiavkjørselen bare 5 km unna. På den måten kommer man raskt til Pisa, Firenze, Lucca, marmorgrotterne bak Carrara og Toscanas strender med tilhørende natteliv i sommermånedene.

Sjul teksten
 
 
search map