Ferieovernattinger i Lavaggiorosso

 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Lavaggiorosso ligger i fjellene bak Levanto i et dramatisk landskap, der den tette skogen blandes med terrasser fylt med oliventrær og vinranker. Det er kun noen få km ned til Levantos flotte strand og livlig kveldsliv. Byen er delt på midten av en liten asfaltert vei som går ned til Levanto. Et perfekt utgangspunkt for de av dere som ønsker å være nært strand, natur og kultur på samme ferie.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Bestill deres ferieovernattinger i Lavaggiorosso

Ta en titt i vår online-katalog ved å bruke søkemotoren på toppen av siden, og se hva som passer for dere. Velg blant vårt håndplukkede utvalg av hoteller og ferieleiligheter med flotte beliggenheter i Lavaggiorosso og i resten av Liguria. Spør også gjerne en av våre erfarne reisekonsultenter om tips og råd. Bare send oss en email via lenken på toppen av siden, ring oss på telefonnummeret til høyre eller bruk chat-boksen til venstre for å slå av en prat. Vi har over 15 års erfaring med reiser innen Italia, og hjelper dere gladelig med å skreddersy drømmeferien deres.

Les mer om Lavaggiorosso

Sjul teksten
 
 
search map