Anmeldelser av Villa Sergilla

 
Villa Sergilla er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Villa Sergilla er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til La Spezia her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Gjesteanmeldelser av Villa Sergilla

Les personlige anmeldelser av Villa Sergilla som ligger i Cinque Terre. Bedømmelsene av villaen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Villa Sergilla. I tillegg til vurdering av selve villaen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Bedømmelse av Villa Sergilla

Villa Sergilla
Rent og pent
Gjestfrihet
Beliggenhet
 
Selve overnattingen på Villa Sergilla
Villa med 8 soveplasser
 
Fasiliteter på stedet
Internettilgang / WiFi
Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
 

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode Juli 2015
Antall reisende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på dansk. Klikk her for å se originalen

Et fantastisk deilig hus med super beliggenhet !

Familie på 7 (mor,far, tre sønner og to kjærester) er kommet hjem til Norge etter en fantastisk ferie i Italia. Vi savner allerede Villa Sergilla ! Et fantastisk flott hus, med super beliggenhet, veldig god plass, fine uteplasser og ikke minst et hus med sjel, charme og historisk eleganse! Rent og pent, godt vedlikeholdt og god plass for alle. De som ville lese og ha det stille kunne finne sin plass, samtidig som de som ville spille og prate hadde sin plass. Godt utstyrt, alt fungerte godt og supert wifi. Lange deilige aftener på terrassen med utsikt til havet og skipstrafikken til La Spezia var et vakkert skue.


Veldig bra utgangspinkt for utflukter nordover til Portevenero,Sestri Levante, Cinqueterre, Monterosa, Portofino og kysten nordøstover, eller sørover til Toscana, Luca, Firenze , Pisa osv. Vi leide to biler og var bl.a til Luca, Lerici og Petrosanta, Portevenero. En uke er for kort tid, det er så mye og oppleve med Villa Sergilla som utgangspunkt. Trøsten for vår del var at vi hadde noen dager i Milano . Vi tok toget tur og retur Milano, veldig behagelig. Vi leide så bil på Avis som har utleie midt i La Spezia,, vanskelig å finne frem. Vi fikk hjelp av det fantastiske vertskapet til å finne frem. Uheldig at vi ikke kunne ta ut leiebilene på lørdag når vi ankom. Bilutleie har stengt lørdag og søndag i området. Veldig god service og hjelp fra vertskapet. Både vaskedamen, hennes mann og ikke minst Vertinne og eier Annalisa, som snakker flytende engelsk. Gode tips på restauranter og turalternativer og ellers alt vi bad om.

Anbefalinger til kommende gjester

Lett å komme med tog også fra Firenze/fra sør og fra Nice. Neste gang flyr vi til Pisa og leier bil der, tar ikke lang tid med bil. Lett å ta båtene som går langs kysten, da får en oppleve alle byene langs Cinqueterre. Dyrt med taxi i La Spezia /ved kysten sammenlignet med eks Milano. Og svært få (som vanlig) som snakker Engelsk.

Villa Sergilla
Rent og pent
Gjestfrihet
Beliggenhet
 
Selve overnattingen på Villa Sergilla
Villa med 8 soveplasser
 
Fasiliteter på stedet
Internettilgang / WiFi
Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
 

Bilder

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode Juli 2014
Antall reisende 6 voksne, 1 barn
Navn

Hvis en anmeldelse ikke er skrevet av en norsk gjest vil du kunne lese vår oversettelse som er fritt oversatt. Du kan naturligvis også alltid lese den originale anmeldelsen.

I tillegg til anmeldelser fra In-Italias gjester kan du på mange av feriehusene våre også finne vurderinger fra TripAdvisor der mange velger å vurdere In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspirasjon til Italia-ferien din på bloggen.

 
search map