Villa i La Spezia i Cinque Terre

Villa Sergilla

Eksotisk hage med hengekøye, omkranset av vinranker, fikentrær og palmer Det lille svømmebassenget (3 x 5 m) En av villaens mange terrasser
 
Villa Sergilla er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Villa Sergilla er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til La Spezia her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Villa Sergillas uteområder er eksotiske og sydlandske, mens innemiljøet frister med eleganse og velholdt historikk. Denne flotte villaen er perfekt for flere vennepar eller større familier med halvvoksne barn.

Bo sentralt, men fredelig

Med kun 2 km inn til La Spezias historiske sentrum og togstasjon, får dere et stort utvalg av spisesteder, butikker og utfluktsmuligheter innen rekkevidde uten å måtte bo midt i trengselen. Hopp på toget til Cinque Terre herfra (under 10 min), eller kjør de 12 kilometrene til Lericis vakre sandstrender og litt lengre for å besøke billedskjønne Portovenere. Villa Sergilla ligger i enden av en smal og småbratt blindvei, og nærmeste restaurant er kun 300 meter unna.

Les mer om Villa Sergilla

Nyt ferielivet i en rosmarinduftende hage

Velg blant de mange terrassene som fordeler seg på flere nivåer rundt bygget, og les en god bok i hengekøyen blant palmene foran villaen. Innta måltidene deres på den overbygde terrassen med direkte adgang til kjøkkenet, og slikk sol på solsengene ved bassenget. Beundre utsikten over La Spezia og havet, og la bilen(e) stå inne på den avlukkede eiendommen (plass til to, og ellers parkering ute på gaten). Føl dere som hjemme takket være eieren Annalisas velkomstkurv med grønnsaker og et par basisprodukter så dere har litt å starte med. Hun er engelsktalende og hjelper dere gjerne dersom dere ønsker å dra på utflukter eller malagingskurs.

Villaen:
- Inngangen ligger i andre etasje (virker som første etg. pga. det skrånende terrenget) og her finner dere en entré, et gjestetoalett, en stor peisestue med frescoer fra 1800-tallet, marmorgulv og utgang til en balkong med utsikt, et kjøkken med spiseplass og direkte utgang til en stor, overbydg terrasse. Det amerikansk-inspirerte kjøkkenet er utstyrt med fire gassblusser, ovn, mikrobølgeovn og oppvaskmaskin.

- I øverste etasje finner dere tre elegante soverom med dobbeltseng (de tre sengene er henholdsvis 190cm, 160cm og 140cm brede) og to bad med hårføner, dusj og toalett. Det ene badet har vannlig dusj, mens det andre har dusj med vannmassasje-funksjon, og det ene soverommet har balkong med utsikt.

- Dersom dere velger å leie villaen til 4 personer får dere tilgang til de to øverste etasjene (minus et av de tre soverommene), mens leie av villaen for 5 personer eller flere gir dere tilgang til hele villaen, inkludert den nederste etasjen (hagenivå) med stor spisestue og utgang til en pergola, og et vaskerom, ekstra bad og enda et soverom med to enkeltsenger i andre etasje (NB: døren til det sistnevnte rommet er lav).

- Dette er en røyking-forbudt villa utstyrt med Wi-Fi, tv, dvd- og cd-spiller, og kjæledyr er velkomne. Ved leie til kun 4 personer kan vi ikke garantere andre gjester i villaen. Vi anbefaler ikke Villa Sergilla for småbarnsfamilier pga. det skrånende terrenget og den kostbare innredningen.

Bestill deres drømmevilla i Italia

Se frem til å senke skuldrene i den frodige og omfattende hagen, med alle dens terrasser og myke plener. Tilbring kvalitetstid med hele familien eller vennegjengen, men trekk dere tilbake og få fred og ro når dere vil på denne romslige og elegante eiendommen. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her.

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Villa Sergilla

Les personlige anmeldelser av Villa Sergilla som ligger i Cinque Terre. Bedømmelsene av villaen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Villa Sergilla. I tillegg til vurdering av selve villaen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 2 anmeldelser fra Villa Sergilla

Et fantastisk deilig hus med super beliggenhet !

Familie på 7 (mor,far, tre sønner og to kjærester) er kommet hjem til Norge etter en fantastisk ferie i Italia. Vi savner allerede Villa Sergilla ! Et fantastisk flott hus, med super beliggenhet, veldig god plass, fine uteplasser og ikke minst et hus med sjel, charme og historisk eleganse! Rent og pent, godt vedlikeholdt og god plass for alle. De som ville lese og ha det stille kunne finne sin plass, samtidig som de som ville spille og prate hadde sin plass. Godt utstyrt, alt fungerte godt og supert wifi. Lange deilige aftener på terrassen med utsikt til havet og skipstrafikken til La Spezia var et vakkert skue.


Veldig bra utgangspinkt for utflukter nordover til Portevenero,Sestri Levante, Cinqueterre, Monterosa, Portofino og kysten nordøstover, eller sørover til Toscana, Luca, Firenze , Pisa osv. Vi leide to biler og var bl.a til Luca, Lerici og Petrosanta, Portevenero. En uke er for kort tid, det er så mye og oppleve med Villa Sergilla som utgangspunkt. Trøsten for vår del var at vi hadde noen dager i Milano . Vi tok toget tur og retur Milano, veldig behagelig. Vi leide så bil på Avis som har utleie midt i La Spezia,, vanskelig å finne frem. Vi fikk hjelp av det fantastiske vertskapet til å finne frem. Uheldig at vi ikke kunne ta ut leiebilene på lørdag når vi ankom. Bilutleie har stengt lørdag og søndag i området. Veldig god service og hjelp fra vertskapet. Både vaskedamen, hennes mann og ikke minst Vertinne og eier Annalisa, som snakker flytende engelsk. Gode tips på restauranter og turalternativer og ellers alt vi bad om.

Les mer

Bedømmelse av Villa Sergilla

Les mer
 
search map