Feriebolig i La Spezia i Cinque Terre

Residence Olivium

Basseng med landskapsutsikt Smakfulle leiligheter
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Det er nesten for godt til å være sant. Knappe 6 km fra den mellomstore provinsbyen La Spezia ved Cinque Terre ligger dette meget smakfulle og sjarmerende landstedet. I La Spezia finner dere både handelsliv, shoppingsenteret "Le Terrazze" og togstasjon som frakter dere til de fem fiskerlandsbyene i Cinque Terre på under et kvarter. Rammene for den perfekte ferie på Den Italienske Riviera kunne ikke vært bedre.

Koble av ved bassenget

Det deilige bassengområdet med tilhørende soldekk deles med naboen. Svømmebassenget ligger ca. 50 meter fra leilighetene, og blir aldri overbefolket da det kun er seks leiligheter på stedet. Utsikten kan ta pusten fra de fleste - dere ser nemlig ut over det vakreste og grønneste liguriske bakkelandskapet, prydet med eldgamle olivenplantasjer. I tillegg er det resespsjon, parkering og vaskeri på stedet.

For de olivenglade

Som stedets latinske navn avslører er området preget av olivenlunder, og Residence Olivium produserer også sin egen olivenolje som faktisk kan kjøpes på stedet. Hvis dere er interessert i denslags kan det arrangeres oljesmakninger og lignende.

Velg fritt hvor middagen skal inntas

Hvis dere ikke selv ønsker å lage mat hjemme i ferieleiligheten, så behøver dere ikke å ta bilen for å dra ut og spise da det ligger to spisesteder ca. halvannen kilometer fra Residence Olivium (den ene er en agriturismo og den andre heter Secondini). Det kan naturligvis være en fast kveld de holder stengt i uken eller kortere åpningstider. Ellers er det et hav av spisesteder i La Spezia og ellers i de idylliske nabobyene som Lerici, San Terenzo og Portovenere. Når dere ankommer finner dere en liten frokost-velkomstpakke med bl.a. litt kaffe, kavringer, syltetøy og slikt, så dere kan nyte en frokost første dagen uten å måtte foreta en storhandel ved ankomst.

Les om leilighetene på Residence Olivium

 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av Residence Olivium

Les personlige anmeldelser av Residence Olivium som ligger i Cinque Terre. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Residence Olivium. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 10 anmeldelser fra Residence Olivium

Fabelaktig sted

Fabelaktig og autentisk sted på toppen av fjellet omgitt av frodig natur og fantastisk utsikt.
Super vennlige og imøtekommende vert og ansatte.
Nydelig leilighet med fine fasiliteter.
Kan anbefales på det sterkeste.

Les mer

Fin leilighet - flott utsikt

Vennlig eier - gir god informasjon.
Velstelt leilighet.

Les mer

Bedømmelse av Residence Olivium

Les mer

Bedømmelse av Residence Olivium

Les mer

Bedømmelse av Residence Olivium

Les mer

Bedømmelse av Residence Olivium

Les mer
 
search map