Hotell i La Spezia i Cinque Terre

Le Ville Relais

 
Le Ville Relais er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Le Ville Relais er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til La Spezia her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Bo med havet som nabo. Le Ville Relais har i sannheten fått de ytre rammer som en gave fra himmelen; utsikten over La Spezia bukten og det kuperte liguriske landskapet.

Fantastisk landskap ved kysten

Her befinner man seg kun få km fra storbyen La Spezia (ca 4 km), det idylliske fiskeleiet Portovenere og UNESCO nasjonalparken Le Cinque Terre. Øynene møter ikke kun havet, men møter også fjellet Montemarcello (412 m), de fargesprakende fiskeleiene Lerici og Tellaro på den andre siden av La Spezia bukten og Marmorfjellet i bakgrunnen.

Les mer om Le Ville Relais

Basseng i vakre omgivelser

Selv den som har reist og sett mye, vil bli meget imponert over svømmebassenget. Den er bygget så den faller i med havet og gir mulighet for rekreasjon blant blomster, oliventrær etc, noe som gir en rik og smakfulle sammensettingen! Om kvelden skapes det varme i bassenget med lys, og lyset fra La Spezia og de omkringliggende små byer gir en meget god stemning. Er man her på sommeren, kan man være heldig å oppleve fyrverkeriet nedenfra La Spezias imponerende militærhavn.

Fredlig belligenhet

På Le Ville Relais er vertskapet i sentrum, og de går inn i prosjektet med liv og sjel. Da stedet ligger ved enden av en blindvei, vil man få fred og ro -samt det er gratis parkering-. Le Ville Relais består av to typiske liguriske hus fra 1700-tallet som er blitt totalrestaurert i klassiske liguriske farger. Fra stedet er det mulighet for trekking, da man både kan følge turstien til Portovenere og Campiglio -hvor man har de mest svimlende utsiktspunkter.

Godt matsted

Stedet har egen restaurant Le Ville Relais Ristorante som primært tar utgangspunkt i det kreative og lokale for å skape noen spennende og genuine retter. De er veldig stolte av deres kjøkkensjef, som også gir stedet litt mer "krydder". Velge en 4 retters meny mens man sitter å nyter kunstnerisk kveldsutsikt over bukten! Prisene er generelt rimelig.

Andre fasiliteter

I tillegg til svømmebassenget og restauranten har man på stedet; aroma-sauna (mot betaling) og et lite treningsrom med blant annet tredemølle og cardiosykkel. Vi anbefaler klart å komme med bil, ettersom den offentlige transporten ikke er i nærheten, selvom Le Ville Relais ligger bare ca. 4 km unna La Spezia.

Alle rom har balkong og havutsikt

Alle rommene har stor balkong og havsutsikt over La Spezia bukten (noen med bedre utsikt ann andre). Rommene er romslige og pent innredet med en fin blanding av gammelt og nytt. De varierer mye i innredning og farger. Alle rommene har aircondition, satelitt-tv, minibar, safe, telefon, internettadgang og bad med toalett og jacuzzi eller dusj med vannmassasje (suiten og de fleste deluxe-rommene) eller dusj med boblebad (ett deluxe-rom og standardrom)

Standard og Deluxe

Standard- og deluxerommene kan romme opptil to personer, men suitene har mulighet til å få satt inn to ekstra soveplasser -passer godt til familie på fire-. Bemerk at standardrommene har queen size seng ( halvannenseng). Suitene har en lille terrasse. Det er tillatt å ta med små veloppdratte kjæledyr.

Sjul teksten
 
 
search map