Agriturismo i La Spezia i Cinque Terre

Agriturismo Golfo dei Poeti

Bassenget og utsikten mot La Spezia og "poet"-bukten La Spezia om kvelden Bygningene ved bassenget med de fem leilighetene Junior Suite og Major Ponniene Geitene Felles grillplass
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Gjestfrie Daniela og hennes personale tar imot dere med åpne armer her på Agriturismo Golfo dei Poeti kun 3 km fra den mellomstore provinsbyen La Spezia. Kjenn duften av rosmarin og senk skuldrene i dette avslappende gårdsparadiset.

Boltre dere i bassenget

Ta turen ned til La Spezia langs den 2 km lange stien, men vær forberedt på en tyngre hjemtur oppover de skrånende bakkene. Takket være den høye beliggenheten får dere nyte panoramiske utsikter over La Spezia og poet-bukten fra bassengområdet. Velg blant de to svømmebassengene på området; et større basseng med slående utsikter og et mindre rett ved siden av med boblebad og et lite fossefall. Sistnevnte ligger et par trappetrinn høyere, og er kun 90 cm dypt så barna kan fint plaske rundt her - men det er ikke et barnebasseng. Bassengområdet har også toalett, noe som er praktisk for de leilighetene som ligger omtrent 500 m unna (Timo, Mirto, Corbezzolo, Gladiolo og Ginestra). Benytt dere av Wi-Fi i resepsjonsområdet (ikke internettilgang i leilighetene) mens barna klapper geitene eller får utløp for energien på lekeplassen. Besøk stallen og ponniene, eller klapp de fem skjønne hundene - som for øvrig ikke løper fritt i gjesteområdene. Nærmeste pizzeria ligger omtrent 2 km unna, men vi anbefaler ikke å gå den bratte veien dit - ta heller i bruk avtalen agriturismoen har med en nærliggende restaurant som bringer mat hjem til dere, og nyt middagen på terrassen.

Les mer om Agriturismo Golfo dei Poeti

Dra på utflukter

Gå ikke glipp av nasjonalparken Cinque Terre som er lett å nå fra Agriturismo Golfo dei Poeti - kjør til togstasjonen i La Spezia (ca. 3 km) der dere kan hoppe på en av de hyppige avgangene til alle fem fiskelandsbyer i Cinque Terre (Riomaggiore, Manarola, Corniglia, Vernazza og Monterosso). Togturen tar omtrent 15 minutter, og andre måter dere kan bevege dere mellom byene i nasjonalparken inkluderer seilbbåt (flotte utsikter, men dyrere enn toget) og til fots (enkelte turstier kan være stengte fra tid til annen pga. jordskred). Besøk også stranden i Lerici (ca. 14 km), billedskjønne Portovenere (ca. 15 km), marmorfjellene i Toscana eller kunstbyene Lucca og Pisa (ca. 80 km).

Opplev gårdslivet på kloss hold

Agriturismoen produserer egne produkter, og denne delen av gården heter Fattorie Bedogni von Berger. Hils (or kort tid og en gang om dagen) på de mange gårdsdyrene i et eget hjørne, med både høns, vietnamesisk hengebuksvin og en flokk nysgjerrige geiter som synes det er veldig stas å bli klappet. Her kan dere også smake på stedets honing, vin, olivenolje og grønnsaker. OBS: Bikubene følger italiensk lov og står i forsvarlig avstand fra bebyggelse, men én gang i måneden innsamler eierene på Golfo dei Poeti honning, og den dagen har biene en tendens til å dra litt lengre bort fra bikubene sine, og kan dukke opp ved bassengområdet.

Bestill deres gårdsferie i Liguria

Se frem til en uforglemmelig ferie i landlige og avslappende opplevelser. Nyt solrike dager og en slående utsikt mens barna fryder seg i bassenget eller med gårdsdyrene. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her. Veien opp til boligen er smal og bratt.

Leilighetene, som ligger ca 500 meter fra bassenget, har ikke Wi-Fi ved siden av boligen, men kan komme i resepsjonen.

Les om leilighetene på Agriturismo Golfo dei Poeti

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map