Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Fra La Spezia kan du på kort tid komme til de kunstneriske Cinque Terre, og til Nord-Toscanas flotte sandstrender og eksklusive badebyer, samt de store kulturbyene Pisa, Lucca og Genova, som alle ligger innenfor en behagelig avstand.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

De fleste bruker byen som en base for å besøke Le Cinque Terre og den liguriske Riviera, men du vil se at La Spezia i seg selv også er en spennende opplevelse. Her finner du en flott atmosfære og byen byr på spennende severdigheter. La Spezia er en liten storby, eller en stor provinsby. På den store og brede havnepromenaden har du mulighet til å følge med på det travle havnelivet, og se på de mange skip og båter som kommer og går.

Les mer om La Spezia

Du kan spasere i parken som ligger langs havnepromenaden. I den livlige gågaten finner du et stortutvalg av butikker, og her kan du rusle rundt sammen med de lokale. I La Spezia har du alle tenkelige muligheter for shopping, kulturopplevelser, "liv og røre" store deler av døgnet og gode bademuligheter.

Bestill din ferieovernatting i La Spezia

Bruk søkemotoren over til å velge blant våre håndplukkede overnattingsmuligheter, som inkluderer hoteller, leiligheter, villaer, B & B i La Spezia. Eller kontakt våre erfarne reiseeksperter med over 15 års erfaring med reiser i Italia, for råd. Send en epost ved å bruke kontakt-linken på toppen av siden, eller bruk chat-boksen til venstre på siden. Du kan også ringe oss på nummeret du ser til høyre på siden. Vi ser fram til å hjelpe deg å få det meste ut av ferien din i La Spezia.

Sjul teksten
 
 
search map