Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0

Henter innhold

Mest populære byer og områder

Idylliske Liguria, også kjent som Den Italienske Riviera, venter på deg og din familie med sine fargeglade hus, sin utsøkte gastronomi, sine bratte klipper og sine innbydende strender. I denne delen av Italia finner du både usedvanlig velbevarte middelalderbyer, frodige fjellandskap og badeliv for hele familien. På en kjør-selv-ferie med In-Italia i Liguria kommer du deg raskt rundt i området og kan ta pauser akkurat når det passer deg.

Opplev stor variasjon med en kjør-selv-ferie i Liguria

Liguria er en smal stripe land mellom Den Franske Riviera og vakre Toscana. Hvis du krysser grensen fra Frankrike med bil kommer du sannsynligvis til å bli overrasket over hvor mye omgivelsene plutselig endrer seg: Den Italienske Riviera er fantastisk variert, både når det gjelder natur og arkitektur - en smule mer enn dens franske motstykke.

I Liguria kan du oppleve både erke-italienske vingårder og pittoreske småbyer med middelalder-arkitektur. Og da må vi ikke glemme de dramatiske klippekystene, der husene ofte er malt i alle regnbuens farger og klamrer seg til klippene på en måte som ser ut til å gå imot alle naturlover.

Vi kan anbefale å ikke bare holde deg til kystveien på din kjør-selv-ferie i Liguria, men også tar autostradaen/motorveien som går fra øst til vest. Kysten er tett bebygget og mange steder får du en bedre utsikt hvis du velger autostradaen et par kilometer innover i landet. Her får du en slående kjøretur gjennom fjellene, og når bilen ikke dukker gjennom viadukter og tunneler vil du kunne se de frodige olivenlundene, det skinnende havet og perleraden av lekre badehoteller langs kysten.

Besøk fortryllende Genova på kjør-selv-ferien din

Den historiske havnebyen Genova er regionshovedstaden i Liguria, og denne skjønne byen er et opplagt sted å tilbringe et par dager i løpet av en kjør-selv-ferie i regionen. Forvill deg i Genovas labyrint av hyggelige små gater og opplev den italienske stemningen som hersker i byen. Maten er av den ypperlige sorten, spesielt hvis du er glad i fersk fisk og skalldyr. Glem ikke å smake på Genovas gudommelige gastronomiske oppfinnelse: Pesto alla Genovese, tilberedt med lokalproduserte råvarer. Denne lekre sausen av olivenolje, basilikum, hvitløk, pinjekjerner og parmesanost gjør et godt måltid himmelsk.

Den oppdagelsesreisende navigatøren Christoffer Columbus ble født i Genova i 1451. Det er en del kontroverser om emnet da ikke færre enn 15 italienske og 20 spanske byer påstår å være Columbus" fødeby. Men Columbus skrev selv i sitt testamente at han ble født i Genova, så de fleste er enige om at det er det mest sannsynlige.

Gå på tur i Cinque Terre

Genova ligger omtrent midt i Liguria. Dette gjør byen til en velegnet base så du lett kan utforske resten av Den Italienske Riviera. For eksempel skal du ikke kjøre langt fra Genova før du befinner deg i nasjonalparken Cinque Terre eller i den vakre, historiske fiskerlandsbyen Portofino.

Cinque Terre er en av de mest dramatiske og imponerende kyststrekningene på jorden, og du får nok av muligheter til å utforske dette unike området på kjør-selv-ferien din i Liguria. La bilen stå og gå på tur mellom de 5 idylliske kystlandsbyene langs eldgamle stier fra middelalderen.

En kjør-selv-ferie i Liguria med In-Italia gir deg frihet og fleksibilitet til å oppdage Den Italienske Riviera på din egen måte.

>>> Finn mer informasjon om bilferie og kjør-selv-ferie i Italia her.
>>> Finn mer informasjon om ferieboliger, ferieleiligheter og hoteller i Liguria her.

 
search map