Feriebolig i Imperia i Liguria

Villa Giada

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Villa Giada er ferieleiligheter som ligger i fjellene bak Imperia, i en tidligere olivenplantasje med en flott utsikt mot havet.

Familieferie i et avslappet miljø

Villa Giade eies av det sympatiske ekteparet Sara og Dario, som også står for den daglige driften sammen med et veldig hyggelig personale. Atmosfæren er meget avslappet, og alle gjør sitt ytterste for at deres gjester skal føle seg som hjemme. Opprinnelig startet familien med å leie ut et par rom i den store røde villaen som ligger i sentrum av olivenplantasje på ca 12.000 m², og siden er det påbygget flere ganger. Så området består idag av mange forskjellige bygninger i forskjellige nivåer, og som er bundet sammen av felles fasilitetene som hører med til stedet. Stemningen er avslappet og stedet er veldig fint for barnefamilier.

Les mer om Villa Giada

Utnytt stedets to basseng og alle fellesfasilitetene

På Giada er det resepsjon (åpent mandag-fredag 9-12 og 14.30-19 / søndag 9-13) og vaskeriservice, og så er det bassengområde med 2 basseng og barnebasseng. Vennligst merk at det er obbligatorisk å dusje før man går inn i bassenget hver gang! Det er også restaurant/pizzeria, bar og felles grillområde og så kan man kose seg med minigolf, tennisbane, fotball, basket, lekeplass og internett point i resepsjonens åpnbingstid eller wi-fi mot betaling. Det er parkeringsplass til alle. Det er miniclub for barn mellom 4 og 12 år i høysesongen, og det er også levende musikk en gang i uken.
Villa Giada tilbyr dessuten shuttlebuss til og fra stranden.

Kom gjerne hit med bil

I luftlinje er det ca 1 km til stranden og 1½ km til sentrum av Imperia, med med svingete vei, skal man forvente at det er dobbel lengde. Nærmeste innkjøpsmulighet er ca 1 km fra stedet. Motorveien passerer på en høy bro (en avstand på ca 400 meter), så hvis vinden er fra syd, kan det forventes litt støy, men det er ikke noe plagsomt.

Unn deg en unik opplevelse

På Villa Giada nøyes du ikke bare med å overnatte i pene ferieleiligheter. Her har du muligheten for å komme tett på italienernes eget Italia; i tillegg til de mange flotte fasilitetene på Villa Giadas 12.000 m² store område kan du nå delta på et pesto-kurs, et tiramisú-kurs eller en vinsmaking (hvit, rød og lokal øl). Du kan også leie sykler og utforske bakkedragene og kystlinjen, for eksempel langs Europas lengste kystsykkelsti, som begynner ved San Lorenzo al Mare og fortsetter hele 25 km til Ospedaletti. Villa Giada er faktisk utropt til en sykkel-resort - og her er mulighetene mange og syklene nye og i god stand. Du kan leie sykler med eller uten guide, samt både vanlige sykler og terrengsykler. De sørger naturligvis også for sykkelhjelm, kart og barnesete hvis det skulle være behov for det. Dere kan leie på dagsbasis eller flere dager på rad og dermed oppnå en rabatt. Alle aktiviteter (smakinger og sykkelutleie) avtales direkte med Villa Giada ved ankomst.

Leilighetenes fellestrekk

Alle leilighetene er forskjellige, men de er innredet med aircondition, satelitt-tv, kjøkken og bad med dusj og toalett, samt møblert balkong eller terrasse/ hage. Noen av leilighetene har to bad. Da de alle ligger i bygninger som er innredet til forskjellig tid, varierer innredningen endel, men de er alle blitt løpende renovert og vedlikeholdt. De bildene som kan sees på siden, er alle fra den nyeste generasjon av leiligheter, og tilsvarende standard kan ikke forventes i de øvrige leilighetene.

Les om leilighetene på Villa Giada

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av Villa Giada

Les personlige anmeldelser av Villa Giada som ligger i Liguria. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Villa Giada. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 25 anmeldelser fra Villa Giada

Bedømmelse av Villa Giada

Les mer

Bedømmelse av Villa Giada

Les mer

Bedømmelse av Villa Giada

Les mer

Hyggelig opphold i ekte italienske omgivelser

Resorten har helt ok fasiliteter. Spesielt det nyere bassengområdet var superfint. Det er plassert midt i en hyggelig olivenlund med fantastisk flott utsikt. Men hvis man gjerne vil ut og oppleve annet enn resorten synes jeg det mangler noe å se i nærområdet. Men man er tett på Monaco, som jo alltid er verdt et besøk. Veiene opp til og rundt resorten er direkte elendige og det samme gjelder parkeringsforholdene. Wi-Fi kan helles ikke brukes til noe som helst.
Personalet er generelt supersøte og meget hjelpsomme. De snakker for øvrig også meget god engelsk.
Alt i alt et hyggelig opphold i ekte italienske omgivelser.

Les mer

Bedømmelse av Villa Giada

Les mer

Bedømmelse av Villa Giada

Les mer
 
search map