Feriebolig i Imperia i Liguria

Residence Borgo Verde

Stranden i Imperia
 
Residence Borgo Verde er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Residence Borgo Verde er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Imperia her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Residence Borgo Verde ligger i vakre grønne omgivelser like utenfor Imperia. Bare 1 km fra handelslivet, togstasjonen og restauranter, og ca. 2 km fra havet og sandstranden. Residencens park dekker hele 25.000 m².

Attraktive fasiliteter, som basseng

Utover svømmebasseng med møblert solterrasse (solsenger) er det også et barnebasseng tilknyttet. Her i bassengområdet er det dessuten wi-fi. Det trådløste nettverket rekker kun ut til visse områder og ved resepsjonen, men ikke inne i leilighetene. Dessuten er det en bar ved bassenget, hvor man kjøpe is, en lett lunsj, kaffe o.l. Det er også parkeringsplass på stedet, dvs. at man ikke kan kjøre helt til leiligheten sin. Dessuten er det garasje som kan betales mot et tillegg.

Les mer om Residence Borgo Verde

Resepsjon til rådighet

I resepsjonen finner man kompetente og velinformert personale. Mulighet for internett (mot tillegg) og oppholdsrom med tv. Leilighetene ligger på et kupert terreng, så det kan være enkelte trappetrinn inne og ute, men alle leilighetene ligger forholdsvis på gulv plan.

Privat sandstrand

Residence Borgo Verde består av en gruppe på to andre fereisteder, som eier en privat strand i Porto Maurizio (en bydel i Imperia). Her kan du bestille parassol og solsenger enten for en dag eller uke i perioden fra omtrendt midten av mail til september. Avstanden til stranden er ca. 2 km. Om du synes det er for langt til stranden eller byen og ikke har lyst til å kjøre rundt og lete etter parkeringsplass, så kjører det en shuttlebuss morgen og ettermiddag mellom Residence Borgo Verde og strand/by for en rimelig pris. Har man heller lyst til en ta en spasertur, går det en sti ned til Imperia, og man kan være nede på kun 10-15 minutter. Hjemturen tar vanligvis lengre tid, ettersom det går oppover.

Leilighetene på Residence Borgo Verde

Toromsleilighet med 2/4 soveplassesr (Type B4 Superior med terrasse/hage)

Stue med kjøkkenhjørne (2/4 kokeplater, mikrobølgovn, kjøleskap) og enkel sovesofa, og uttrekkbar seng og et soverom med to enkeltsenger (kan settes sammen til en dobbeltseng) og et bad med toalett og dusj/badekar. Leilighetene er utstyrte med aircondition, satellitt-tv og møblert terrasse eller balkong. Ca. 35-40 m² store.

Toromsleilighet med 2/5 soveplasser. (Type B5 Superior med terrasse/hage)

Stue med kjøkkenhjørne (2/4 kokeplater, mikrobølgovn, kjøleskap) og enkel sovesofa, uttrekkbar køyeseng og et soverom med to enkeltsenger (kan settes sammen til en dobbeltseng) og et bad med toalett og dusj/badekar. Leilighetene er utstyrte med aircondition, satellitt-tv og møblert terrasse eller balkong. Ca. 50 m² store.

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Residence Borgo Verde

Les personlige anmeldelser av Residence Borgo Verde som ligger i Liguria. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Residence Borgo Verde. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 16 anmeldelser fra Residence Borgo Verde

Supert

Koselig hotell med herlig bassengområde med bar/enkel restaurant, rent og pent. Personalet var hyggelige og imøtekommende. Bratt hjemvei fra stranden eller sentrum av Imperia, men bare til sin fordel da hotellet ligger i så rolige og vakre omgivelser. Billig og absolutt verdt å ta en taxi hjem om man ikke orker å gå i varmen.

Les mer

Super koselig

Alt var som håpet :-)

Les mer

Bedømmelse av Residence Borgo Verde

Les mer

Bedømmelse av Residence Borgo Verde

Koselig sted, men enkel standard. Trivelig promenade ned til Imperia, men veldig nedslitt. Leilighetene var ok, men ekstrasengene harde og litt ubehagelige selv for barna. Bassengområdet var rent, hyggelig og et godt basseng. Kjøkkenets standard var veldig lav. En større kokeplate og en veldig liten plate, kjøkkenet og redskapene var ikke egnet for matlaging.

Les mer

Bedømmelse av Residence Borgo Verde

Les mer

Bedømmelse av Residence Borgo Verde

Les mer
 
search map