Hotell i Imperia i Liguria

Relais San Damian

 
Relais San Damian er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Relais San Damian er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Imperia her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

På Relais San Damian holder man ikke ferie - man nyter livet. Og det er mange måter å gjøre det på: Ta en dukkert i svømmebassenget med utsikt til Middelhavet og den vakre bydelen i Imperia, Porto Maurizio, eller nyt et glass avkjølt hvitvin på terrassen i de stilfulle omgivelser. I tillegg, er det bare ca. 5 km ned til betalings sandstranden i Imperia.

Et av oppholdets absolutte klimaks må utvilsomt være frokosten, som serveres i eksotiske omgivelser, som mest av alt minner om Mauritius. De ansatte begynner i god tid å pynte bordene og de ??mange forskjellige typer av hjemmelaget syltetøy og paier (f.eks ricottapai med appelsin) med blomsterkranser og rosmarin-kvister, så det kommer til å lukte aldeles eventyrlig. Her er alt tenkt igjennom til hver minste detalj.

Les mer om Relais San Damian

Stedets ro og atmosfære som bærer preg av rekreasjon er først og fremst egnet til par, men barn over 14 år er også velkomne. Det er også internett-tilgang i resepsjonen og gratis parkering for gjester som ankommer med bil (som anbefales).

Suite Arch:
- Disse to rommene ligger under buegangene på et plan, og vender ut mot hagen. Rommene er meget romslige, elegante og stilige. De har alle aircondition, bord og stoler, et lite kjøkken (med kjøleskap) for å lage kaffe / te, eller spise sin egen medbrakte mat (må ikke brukes til å lage mat) og bad med toalett og dusj (det finnes ikke TV på rommene - dette er et bevisst valg). Disse rommene har mulighet for en ekstra oppredning . Rommene har privat møblert terrasse, med havgløtt og utsikt til palmer i hagen.
Suite Garden:
- Disse to rommene ved siden av Arch-suiter i to plan (sove-avdeling på romslig hems),og vender ut mot hagen. Rommene er meget romslige, elegante og stilige. De har alle aircondition, bord og stoler, peis, lite kjøkken (med kjøleskap) for å lage kaffe / te eller spise din egen medbrakte mat (må ikke brukes til å lage mat) og bad med toalett og dusj (det finnes ikke TV på rommene - dette er et bevisst valg). Disse rommene har mulighet for en ekstra oppredning . Rommene har privat møblert terrasse, med havgløtt og utsikt til palmer i hagen.
Suite Terrace:
- Disse fire rom er plassert over de andre suiter i to nivåer (sove-avdeling i romslig hems), og vender ut mot hagen. Rommene er meget romslige, elegante og stilige. De har alle aircondition, bord og stoler, peis, lite kjøkken (med kjøleskap) for å lage kaffe / te eller spise din egen medbrakte mat (må ikke brukes til å lage mat) og bad med toalett og dusj (det finnes ikke TV på rommene - dette er et bevisst valg). Her er mulighet for en ekstra oppredning. Rommene har privat møblert terrasse, med havgløtt og utsikt til palmer i hagen (herfra er utsikten litt bedre enn fra de andre suiter).
Suite Terrace Cervo:
- Dette romslige rommet er plassert over de andre suiter i to nivåer (soveavdeling på romslig hems), mot hagen. Det har aircondition, bord og stoler, peis, lite kjøkken (med kjøleskap) for å lage kaffe / te eller spise din egen mat (ikke brukes til å lage mat) og bad med toalett og dusj (finnes ikke TV på rommene - dette er et bevisst valg). Her er mulighet for en ekstra oppredning . Dette rommet skiller seg ut ved å ha en stor terrasse på 65 m² med havgløtt og utsikt til palmer i hagen.

Sjul teksten
 
 
search map