Feriebolig i Imperia i Liguria

Notti Liguri

 
Notti Liguri er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Notti Liguri er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Imperia her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Leiligheten Notti Ligure ligger ved Oneglia havn, som er et av kvarterene i byen Imperia. Gaten via Bonfante er perfekt for shopping, mens man som gourmet kan få sine lyster tilfredsstilt i Via San Giovanni, hvor det er et stort utvalg av kulinariske delikatesser.

I sjøfareren Andrea Doria barndomshjem finner man denne takleiligheten i tredje etasje (uten heis). Sommeren 2009 ble leiligheten totalrenovert. På onsdager og lørdager blir det holdt lokale, fargerike markeder under åpen himmel.

Les mer om Notti Liguri

Den moderne innredet leiligheten vil sikkert appellere til folk flest. Her er det oppmerksomhet på alle detaljer - harmoniske farger, smakfullt og eksklusivt utstyr og moderne komfort. Dette er med til å gi rammene for en hyggelig ferie.

Toromsleilighet med fire senger (med terrasse):
Leiligheten er ca. 80 m² og består av romslig oppholdsstue med dobbelt sovesofa for barn og hyggelig kjøkkenkrok med komfyr med fire gassbluss og stekeovn, kjøleskap med fryser, mikrobølgeovn, brødrister, vannkoker og elektrisk espressomaskin. Det er et soverom med dobbeltseng i smijern og et bad med toalett, badekar og dusj og hårføner. Leiligheten er også utstyrt med vaskemaskin og strykejern og strykebrett. Sist men ikke minst har leiligheten en herlig terrasse med utsikt over marinaen.

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Notti Liguri

Les personlige anmeldelser av Notti Liguri som ligger i Liguria. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Notti Liguri. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 3 anmeldelser fra Notti Liguri

Bedømmelse av Notti Liguri

Les mer

Bedømmelse av Notti Liguri

Les mer

Bedømmelse av Notti Liguri

Les mer

Erik og familie boede på Notti Liguri i Imperia fra d. 26. juni til d. 3. juli 2010.

Vi har hatt en veldig fin ferie på begge steder. Begge steder var veldig bra. Ikke noe negativt. Vi hadde også fint vær begge plasser, selv om det i denne perioden nok var veldig vekslende vær i Italia.
Vi synes begge boligene var bra og lå perfekt til. Helt klart var den siste boligen i Imperia best, men her var det negative at det var mange trapper og ingen heis. Men litt trim har man heller ikke vondt av.

Les mer

Bedømmelse av Notti Liguri

Les mer

Bedømmelse av Notti Liguri

Les mer
 
search map