Hotell i Imperia i Liguria

B&B Luce

Rommets terrasse
 
B&B Luce er ikke tilgjengelig for øyeblikket
B&B Luce er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Imperia her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

B&B Luce lokker med en vakker og velstelt hage i rolige og eksotiske omgivelser. Bassenget og den solrike fellesterrassen i hagen er utvilsomt stedets styrke - og disse fasilitetene deles med agriturismoens fire leiligheter. Her finner du hverken plastmøbler eller uønsket ugress, og det er tydelig å se at stedets eier, Anna, har tenkt over hver minste detalj.

Agriturismo på kanten mellom by og land

Det pene B&B-rommet er det eneste på Agriturismo Il Risveglio, som også huser fire ferieleiligheter, og fellesområdene (inkl. bassenget) deles med gjestene i dem. Stedet ligger i fredelige omgivelser i et boligstrøk tilbaketrukket fra strandlivets trengsel og støy. Fra disse flotte, frodige omgivelsene er det ca. 1 km ned til vannet (kombinasjonsstrand av sand og stein) og til den delen av Imperia som heter Oneglia. Her finner du et stort utvalg av restauranter og butikker som de lokale selv benytter da denne bydelen består mer av fastboende italienere enn av turister.

Les mer om B&B Luce

Egenproduksjon av olivenolje

Agriturismoen produserer olivenolje - et produkt som i dette området er meget verdsatt og anerkjent. Du kan selvfølgelig kjøpe med deg en flaske eller to av deres lekre olivenolje hjem. Av interessante fasiliteter kan vi for øvrig nevne gratis parkering.

Rommet på B&B Luce

Dobbeltrom Luce m/ liten terrasse

Rommet har selvstendig inngang utenifra, og ligger halvveis opp en trapp som fører videre opp til en av leilighetene. Det er elegant innredet og har eget bad med toalett og dusj. Omtrent 5 meter fra inngangen har rommet en liten, privat terrasse med utsyn mot hagen og bassenget. Det er ikke mulighet for å få satt inn ekstrasenger på rommet. Frokosten inntas i et lite frokostlokale som ligger nesten rett ved siden av rommet. Hvis du skulle trenge å legge noe på kjøl kan du bruke kjøleskapet i frokostrommet.

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av B&B Luce

Les personlige anmeldelser av B&B Luce som ligger i Liguria. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av B&B Luce. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 7 anmeldelser fra B&B Luce

Idyll i Liguria

Et aldeles nydelig gjestehus med et vakkert hageanlegg i meget idylliske omgivelser ovenfor Oneglia i Imperia.
Rommet var lite og luktet innestengt da vi ankom, men et åpent vindu fikset dette.
Rommet ble markedsført med en liten terrasse, som viste seg å være trappeavsatsen til fellestrappen ned mot bassenget. Vi måtte be om å få to stoler og et lite bord utenfor døren til rommet.
Mottagelsen fra verten var litt brysk, vi ble beskyldt for å være sene selv om vi ankom midt i den angitte ankomsttiden. Ikke er ord til velkommen eller et smil, vi fikk følelsen av å være en forstyrrelse i det pågående familieselskapet (?). Og null oppfølging fra vertskapet underveis, mens hun som jobbet med frokosten og holdt orden på rommene var et høflig og hyggelig menneske.
Frokosten var god, med gode bakervarer og nydelig hjemmelaget plommesyltetøy. Vi supplerte med ost, kjøttpålegg og tomater, og hadde flott frokost ved bassengkanten.
Med litt mer hjertelighet fra vertskapet hadde det blitt full score. Vi oppdaget siste kvelden at porten lot seg åpne automatisk ved hjelp av en liten nøkkel på knippet til romnøkkelen - det kunne vi fått informasjon om - vi slet tungt med å åpne porten...
Men likevel god 'value for money' - fantastisk idyllisk beliggenhet og flott fellesområde ved bassenget.

Les mer

Bedømmelse av B&B Luce

Les mer

Bedømmelse av B&B Luce

Les mer

Perfekt.

Vi var veldig begeistret for oppholdet. Stedet er vakkert, vertinnen svært hyggelig og frokostmaten er overdådig. Når det gjelder leiligheten, så er den svært liten, men det er plass nok for 2 personer. Kjøkkenet er romslig, og uavhengig av rommet. Den lille terrassen er nydelig. Leiligheten ligger rett ved siden av bassenget.

Les mer

Hyggelig og lokalt

Deilig sted som kan anbefales. Rommet er ikke nytt, ikke spesielt stort og er meget enkelt innredet. Men det har det man trenger, og er rent og pent. Bassenget er supert og den omkringliggende terrassen og hagen er flott og innbydende. Det er ikke noe kjøleskap på rommet, men vi kunne bruke et lite kjøleskap som tilhørte det lille frokostkjøkkenet som ligger rett ved siden av. Det fungerte fint. Frokosten som serveres er enkel, men definitivt fin til prisen. Vi kommer gjerne tilbake en annen gang.

Les mer

Bedømmelse av B&B Luce

Les mer
 
search map