Feriebolig i Imperia i Liguria

Agriturismo Zia Palmira

 
Agriturismo Zia Palmira er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Agriturismo Zia Palmira er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Imperia her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Zia Palmira ligger i grenselandet mellom by og mer landlige omgivelser, og med kun 1 km til Imperia og den flotte stranden er det lett å ta beina fatt i solskinnet. Her får dere en flott ferie med mange utfluktsmuligheter.

Få korte avstander til folkelivet

Trekk dere tilbake fra strandlivets trengsel i dette rolige boligstrøket, men bo likevel nært sjøen og dens kombinasjonsstrand (sand og rullestein), samt Imperias bydel Oneglia. Her finner dere et stort utvalg av butikker og restauranter - oftere fylt med lokalbefolkning enn turister. Gå en tur langs den billedskjønne promenaden som for kun et par år siden var en travel industrihavn, og ta del i det summende folkelivet. Smak Agriturismoens egenproduserte olivenolje, og kjøp med dere en flaske med de anerkjente dråpene hjem på naboeiendommen Agriturismo Il Risveglio - der dere også sjekker inn og som har same eier.

Les mer om Agriturismo Zia Palmira

La feriedagene begynne

Dypp dere i det avkjølende svømmebassenget eller skyll dere med en utendørs dusj når solen står på sitt høyeste. Få opp pulsen i fellestreningsrommet, eller senk skuldrene i den frodige hagen med den sildrende fontenen. Sleng middagen på fellesgrillen og nyt de lune sommerkveldene på deres egen balkong/terrasse eller den store fellesterrassen. La leiebilen stå på stedets gratisparkering (én plass pr. leilighet) og kjenn feriestemningen senke seg i dette fredelige området. NB: Stedet ligger i nærheten av en vei og litt trafikkstøy kan til tider høres idet biler passerer svingen.

Bestill deres avslappende ferieleilighet

Bo med kort avstand til liv og leven, men slapp godt av på Agriturismo Zia Palmira utenfor Imperia. Selv om det omtales som 'agriturismo' er det mer snakk om ferieleiligheter der man ikke har så mye kontakt med eierne som på en standard agriturismo, men likevel en koselig og flott base for deres sommerferie i Nord-Italia. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her.

Les om leilighetene på Agriturismo Zia Palmira

Sjul teksten
 
 
search map