Feriebolig i Imperia i Liguria

Agriturismo Il Risveglio

 
Agriturismo Il Risveglio er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Agriturismo Il Risveglio er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Imperia her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Hvis en vakker og velstelt hage i rolige og eksotiske omgivelser er viktigere for deg enn en leilighet med det siste innen designmøbler, bør du ta en nærmere titt på Agriturismo Il Risveglio. Bassenget (4 x 12 m), den solrike fellesterrassen og den fantastiske utsikten er utvilsomt prikkene over i-ene. Her finner du hverken plastmøbler eller uønsket ugress, og det er tydelig å se at stedets eier, Anna, har tenkt over hver minste detalj.

Tett på restauranter og butikker

Denne agriturismoen ligger i fredelige omgivelser i et boligstrøk tilbaketrukket fra strandlivets trengsel og støy. Fra disse flotte, frodige omgivelsene er det ca. 1 km ned til vannet (kombinasjonsstrand av sand og stein) og til den delen av Imperia som heter Oneglia. Her finner du et stort utvalg av restauranter og butikker som de lokale selv benytter da denne bydelen består mer av fastboende italienere enn av turister. Agriturismoen produserer olivenolje - et produkt som i dette området er meget verdsatt og anerkjent. Du kan selvfølgelig kjøpe med deg en flaske eller to av deres lekre olivenolje hjem.

Les mer om Agriturismo Il Risveglio

Gratis parkering

På stedet er det mulig å bestille frokost (mot tillegg) som serveres porsjonsanrettet i lavsesongen og som buff´€t i høysesongen. Det er dessuten gratis parkering på stedet.

Leilighetene på Agriturismo Il Risveglio

Ettromsleilighet Beatrix m/ 2 soveplasser

Beatrix er en ettromsleilighet i første etasje som består av et oppholdsrom med kjøkkenkrok (fire gassblusser og kjøleskap/fryser), dobbeltseng, antikke møbler og et bad med toalett, hårføner og dusj. Leiligheten er i tillegg utstyrt med Wi-Fi, og har to utganger til den private, møblerte terrassen (m/ overbygg).

Treromsleilighet Tempo Reale m/ 4 soveplasserr

Tempo Reale er en treromsleilighet på ca. 45 m² i første etasje, og består av en stue med kjøkkenkrok (fire gassblusser, mikrobølgeovn og kjøleskap/fryser), et soverom med halvannen seng (u/ vindu), et soverom med to enkeltsenger (u/ vindu) og et bad med toalett, hårføner og dusj. Leiligheten er i tillegg utstyrt med takvifte, antikke møbler og Wi-Fi, samt utgang til en privat, møblert terrasse.

Treromsleilighet Opera Prima m/ 4 soveplasser

Opera Prima er en treromsleilighet på ca. 45 m² i første etasje, og består av en stue med kjøkkenkrok (fire gassblusser, mikrobølgeovn og kjøleskap/fryser), et soverom med dobbeltseng (u/ vindu), et soverom med køyeseng (u/ vindu) og et bad med toalett, hårføner og dusj. Leiligheten er i tillegg utstyrt med takvifte, antikke møbler og Wi-Fi, samt utgang til en privat, møblert terrasse.

Toromsleilighet Sacred Spirit m/ 2 soveplasser

Sacred Spirit er en toromsleilighet på ca. 35 m² i første etasje som ligger helt uforstyrret i et bygg for seg selv. Den består av et soverom med halvannen seng og utgang til en privat, møblert terrasse, tre trappetrinn ned til et kjøkken (to gassblusser, mikrobølgeovn og kjøleskap/fryser) som igjen har utgang til en hyggelig liten balkong med spiseplass, i tillegg til et bad med toalett, hårføner og dusj. Leiligheten er i tillegg utstyrt med antikke møbler, aircondition, cd-spiller og Wi-Fi. Denne leiligheten er ikke egnet for bevegelseshemmede da man må bestige noen trapper for å komme opp hit.

Sjul teksten
 
 
search map