Genova, Liguria Genova Flyplass

 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Genova Flyplass - offisielt Aeroporto di Genova (flyplasskode GOA) - ligger på en kunstig halvøy omtrent 6 kilometer vest for Genova, Liguriens hovedstad. Flyplassen har stor betydning for den lokale økonomien, ikke minst fordi området nyter en stigende popularitet som feriereisemål. Lander du på Genova Flyplass er det ikke bare enkelt å besøke den historiske regionshovedstaden, men også å komme videre til de mange andre interessante byene i Liguria og langs den italienske rivieraen.

13 september 2016 - Vær oppmerksom på at vi oppdaterer alle sider med informasjon om flyplasser, derfor kan det mangle diverse informasjon i teksten nedenfor.

Flyselskaper og ruter

Den nylig moderniserte flyplassen betjenes av adskillige flyseskaper, hvor spesielt lavprisflyselskapene Ryanair og Vueling har mange ruter til andre europeiske destinasjoner. I tillegg flyr blant annet Air France til Paris og Lufthansa til München.

Lokal transport

Det kjører regelmessig busser inn til sentralstasjonen, Stazione Piazza Principe, i Genova. Du kan kjøpe bussbillett fra automater eller fra turistinformasjonen i terminalen. I tillegg kan du ta en taxi fra taxiholdeplassen rett utenfor ankomsthallens utgang. Det tar ca 15 minutter å kjøre inn til sentrum av Genova.

Bilutleie

Flere av de store kjente bilutleieselskapene som Avis, Hertz og Six har skranker på flyplassens ankomsthall og tilbyr vanligvis et bredt utvalg av biltyper og klasser. Vil du ha en bestemt bilstørrelse anbefaler vi å bestille leiebil hjemmefra. Det gjør det også lettere å sammenligne de forskjellige selskapenes priser i ro og fred.

>> Priser på ledige leiebiler på Genova Flyplass finner du her

Andre fasiliteter på flyplassen

Det er et lite utvalg av butikker, spisesteder og kafèer på flyplassen. I tillegg inkluderer fasilitetene en turistinformasjon, vekslingskontor og minibanker.

Avreiser og ankomster

 

Adresse og Kontakt

Aeroporto di Genova S.p.a.
I-16154 Sestri Ponente
Genova, Ligurien
Italia

Email: info@airport.genova.it
Telefon: 0039 (0)10 601 5328

Flyplasskode GOA

Du kan se aktuelle flyavganger og lese mer om flyplassen på den offisielle hjemmesiden her

Se flyplassens beliggenhet på kart

 

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia
 
search map